Blogging

Pe scurt

Troia arde, imi mistuie inima.
Plec nu doar in Grecia, dar si in Turcia-Antalya-Izmir vreo 5 zile…karma.
In Grecia se pare ca lucrurile devin de poveste, cred ca ma asteapta o aventura de neuitat.
USA a facut o alegere istorica, prefer sa nu o comentez in profunzime. Nu sunt un ignorant, insa consider ca nu este natural iar constitutia ar trebui sa stabileasca niste norme naturale de convietuire.
Blogul este intr-o profunda hibernare, stiu asta, incerc uneori sa scriu articole dar cand pun mana pe tastatura ma opresc. Nu stiu de ce.
Ne auzim cu povesti, poze poate si clipuri din Turcia si Grecia, si cine stie ce alta tara…desi nu mai am concediu.

15 thoughts on “Pe scurt

  1. Andrada te inteleg, dar saptamana trecuta am fost in turcia, unde am gasit niste oameni primitori si foarte pasnici. Weekendul viitor plec in Grecia, insa nu cred ca o sa trec prin centre universitare, implicit nu am sa am parte de manifestatii sper ca nici de greve ale ferryboaturilor fiindca, trebuie sa ajung pe o insula, si n-am de gand sa o fac inot!

  1. sincer si eu imi doresc, dar nu mai am timpul si energia din anii trecuti. Trebuie sa intelegi ca muncesc 8 ore am 45 de minunte pauza, fac 2 ore pe drum. iar cand am si master se ingroasa gluma in ziua aia.

  2. sincer si eu imi doresc, dar nu mai am timpul si energia din anii trecuti. Trebuie sa intelegi ca muncesc 8 ore am 45 de minunte pauza, fac 2 ore pe drum. iar cand am si master se ingroasa gluma in ziua aia.

 1. Patooo, mă bucur că ai reușit să vizitezi toate locurile alea! Sper că a fost o experiență plăcută sau, cel puțin, memorabilă 😀

  Te înțeleg perfect în legătură cu scrisul… Am avut și eu lungi perioade de ,,hibernare”, cum le-ai zis și tu. Eu pot să scriu doar când nu simt presiunea timpului… Sper să îți regăsești și tu ritmul și echilibrul.

  Până una-alta, aștept niște fotografii și impresii de călătorie 🙂

 2. Deși cam târziu, îți urez călătorie plăcută și concediu minunat ! Mă alătur celorlalți comentatori și aștept povestiri despre călătorie și fotografii din locurile pe care le-ai vizitat.

  Să ai zile frumoase, Vasile !

 3. Si eu am programat o escapada la greci prin august dar nu ma gandesc mai deloc la situatia curenta, tind sa cred ca se va rezolva..intr-un fel sau altul!
  Concediu placut!

  1. Trebuie sa fie bine, daca nici pentru turisti care vin cu bani in tara lor nu te comporti frumos atunci isi merita soarda de-a dreptul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *