Blogging

Pato si prietenii sai

Vreau sa fac un proiect, de suflet foarte personal.
Ideea e urmatoarea am foarte multi prieteni in online, numai pe facebook se apropie de 1000 pe blog sunt si ei numerosi. Ati prin ideea, are legatura cu ai mei cunoscuti online.

Vreau sa deschid pe facebook un album si sa public acolo fotografii cu toti prietenii din online, toti cunoscutii. Asta si fiindca va povesteam ca am de gand fireste daca o sa am posibilitatea sa vizitez foarte multe orase din tara.

Vreau sa am amintire cu toti prietenii din blogosfera, cu multi amici si prieteni de pe facebook. Cat mai multi, vreau sa va cunosc pe cat mai multi dintre voi cei cu care interactionez online si sa imortalizez o “informatie digitala” sub forma de fotografie pentru cand voi/vom fi batran/i.

Imagini ca acestea sa le pastrez ca amintiri vii… “uite mai cu nebunii astia m-am distrat in centrul vechi acum 30 de ani, nepoate!”:

Fotografii in care apar: Ana Questioare, Anamaria, Spanac si Minunatul si omul verde.

PS- ideea “Pato si prietenii sai” e inspirata dupa viralul romanesc “Mos Craciun si prietenii sai” (search on youtube if you do not understand what I mean!”

Tagged , , , , , ,

27 thoughts on “Pato si prietenii sai

  1. Pff cred ca deja cunosc personal peste 10% din cei 800 si ceva, iti dai seama in procent de 100% nu cred ca ii voi intalni pe toti…faza cu fotografiile este un pic mai greu, chiar nu stiu. O viata?

  1. Iti dai seama ca si amintirile, in caz ca nu ma imbolnavesc de vreo boala care afecteaza memoria…dar e frumos sa ai si ceva palpabil 😀
   Iar o fotografie este ceva incredibil, dupa un timp.

  1. Au fost obraznici ucrainienii si a trebuit sa ii evit, asa ca a durat mai mult pana am ajuns in Romania :))

  1. :)) sa vedem daca o sa ma pot tine de ea, n-ar trebui sa nu mearga, dar daca crapa facebookul intr-o zi? :))

 1. Eu nu as face-o pe Facebook, ci pe blogul tău, unde tu controlezi tot. Cu Facebook cine știe ce se întâmplă peste 30 de ani :)? Numai de backup la pozele respective nu vrei avea tu grijă atunci 🙂

 2. Ar cam trebui sa iei tara la pas dar asta e un lucru bun. O motivatie suplimentara pentru a vizita cat mai multe orase 😀

  1. La pas nu cred ca as face-o nu ma caracterizeaza, ok inteleg ca ar fi ceva interesant dar n-as inopta la cort in Romania pe marginea drumului sau chiar in apropierea asezarilor urbane fiindca oamenii sunt rai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.