Blogging

Pato.ro in 2013

2013 a fost un an plin, pentru acest blog, procentual vorbind a crescut fata de 2012, din toate punctele de vedere. A trecut printr-o schimbare de “haine” dar nu si de narav…simt ca s-a schimbat nu stiu daca a evoluat tocmai in bine, dar observ schimbari.
In total s-au adunat peste 26000 de comentarii la 1304 articole ceea ce ma bucura si imi da speranta ca alaturi de voi anul care sta sa vina va fi unul mai bun.

Pagina de facebook a blogului a strans peste 550 de like-uri!

Vorbeam de statistici:

Nu este o crestere importanta, dar cum stiti prefer lucrurile naturale…am rabdarea necesara sa ma bucur de munca si de rezultatele ei in timp o crestere de aproximativ 20% mi se pare un lucru bun stiu toti viseaza la boomuri de 100% sau poate chiar 300, dar eu prefer sa cresc incet sa ma obisnuiesc cu schimbarile.
Nu-mi propun neaparat cresteri de vizite sau de trafic, insa de ce sa mint m-ar bucura ca in 2014 sa stie, sa citeasca si sa se bucure mai multa lume de blogul asta.

Stiu ca sunt curiosi pe partea tehnica asa ca o sa va prezint si alte informatii precum ce browser au folosit vizitatorii blogului meu:

Se pare ca RDS-RCS rupe in Romania, ca servicii de internet:

De asemenea am observat o crestere a interactiunii de pe device-uri mobile aici acceptand si tabletele, procentul urca undeva peste 10%…astfel ca ar trebui ca bloggeri sa ne gandim serios la aceasta componenta a vizitelor noastre fiindca avem inca tendinta sa ne gandim la utilizatorii de internet doar la sisteme dektop sau laptop ceea ce pe viitor s-ar putea sa ne afecteze! Mai jos aveti si dispozitivele mobile cele care au accesat pato.ro in 2013 se pare ca posesorii de iphone sunt mult mai interesati de blogging, internet mobile, socializare si altele asemenea…asta ar fi o concluzie personala.

Pato.ro exista si datorita voua, toate acestea n-ar fi existat fara voi…poate o sa scriu si dintr-o perspectiva personala un articol, ca retrospectiva a anului 2013.

Tagged , , , , , ,

19 thoughts on “Pato.ro in 2013

 1. Felicitări!
  Ține-o tot așa. Nu contează cu cât ai crescut, important e să crești sau cel puțin să nu fii pe minus.
  La mulți ani, Pato.ro!

 2. Sa NU o tii tot asa, sa cresti da???Adica am pretentii si asteptari de la tine. 😀 Haidi ti pup si sa ne vedem veseli la anu`, sper! 🙂 >:D<

  1. Multumesc mai pretentioaso :D. Da si eu sper sa ne vedem si cred ca la anul ne vedem cu siguranta 😀

  1. Tu ce ai LG sau Samsung? Abia astept sa-mi vina noul telefon, pentru care va trebui sa astept cateva luni de zile :))

 3. cresterea e crestere. traficul e important dar pana acolo lumea cauta interactiune, si aici n-ai de ce sa te plangi. succes in 2014

 4. Pato.ro un blog pe care il apreciez care e in crestere si de la propietar mari asteptari in 2014, asa ca ai grija. :))
  La multi ani!

 5. Vezi că pentru tablete mai ai de optimizat pentru Nexus 7 2013 🙂

  Profit de acest articol să-ți urez la mulți ani și un an nou plin de acțiuni pozitive!

  1. Inca se vede aiurea, pai nici nu stiu ce i-as putea face… adica doar de la tine am plangerea asta :(, foarte ciudat 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published.