Blogging

Pachetul de hosting Blogger Brain

“Blogger Brain” este ultimul pachet de hosting profesional lansat de baietii de la BrainHost.ro.
De ce scriu despre ei?
Ei bine cu ei lucrez de pe 28 iulie 2011, ei reprezentand prima firma de hosting profesional la care am apelat.
Cum am auzit de ei?
Prima data s-a intamplat cand erau sponsori pentru campania TransAlpina, de care banuiesc ca ati auzit, unde a participat si Manuel ca blogger dar si Kriogen, ca reprezentant la firmei BrainHost. Am amintit de Manuel si de Kriogen fiindca datorita lor am avut sansa sa lucrez cu cei de la Brainhost.
Manuel a primit de la Kriogen cateva vouchere pentru pachete de hosting din care 2 au ajuns la mine unul l-am dat ca premiu sau cadou ca nu mai stiu exact si unul l-am folosit.
In aproape 2 luni de zile nu am avut probleme deloc cu hostingul, asta cred ca puteti sesiza si voi cei care ma cititi… fiindca inainte au existat oaresce probleme. Eu am un pachet platinum…o sa ziceti ca m-am imbogatit, dar nu-i adevarat.

Ideea este ca baietii s-au gandit sa creeze un pachet de hosting special adaptat nevoilor unui blogger si asa a rezultat “Blogger Brain“:
1 GB Spatiu
Trafic Nelimitat
5 Baze de Date
1 Cont Email
5 Conturi FTP
0 Domenii Parcate
0 Domenii Addon
10 Subdomenii
IP Dedicat: DA

In opinia mea este tot ce poate avea nevoie un blogger in materie de hosting, cred ca la sfarsitul contractului fiindca sunt invidios ca am ratat pretul de 9,96 euro cu TVA inclus pe an sau 0.86 euro/luna.
Plata se poate face prin prietenul bloggerului paypal(e aproape instant, sa am platit si eu), transfer bancar sau cu ajutorul unui card.

Daca ma dezamagesc… ma duc la Ploiesti si intreb de Kriogen sa-l urechesc! Pana atunci trebuie sa-l cinstesc pe Manuel, cand ne-om vedea si sa beau fireste o bere cu Kriogen tot cand ni se vor intersecta drumurile!

Tagged

24 thoughts on “Pachetul de hosting Blogger Brain

 1. Bun si ieftin 🙂 rar gasesti, insa daca-mi iau acel packet pentru un alt fel de site…oare or sa fie probleme?

    1. Este ok. A fost creat pentru bloggeri, asta nu inseamna ca nu poate fi folosit la orice alt fel de site atata timp cat optiunile sunt deajuns pentru ce are fiecare nevoie.
     Cu mici exceptii (site-uri de torente, xxx, etc, scrie in termeni si conditii).

 2. Nici eu nu am de ce sa ma plang. Am avut inainte de la Go Daddy. Nu mai vreau acolo in veci. Brainhost la putere !

  1. Eu am renuntat la tot ce tine de Godaddy, prea mare invalmaseala acolo la ei.

  1. Cred ca 1GB este suficient 🙂 oricate imagini ai incarca iti ajuge 1GB, totusi dupa cum ai observat poti sa mai adaugi 2GB cu 30RON/An

  2. sincer nu cred… fiindca eu am pe Pc-desktop 1 gb si se descurca ok… bine nu-ti iei un laptop din asta pentru gaming!

 3. Pachetul e fain, da’ daca traficul ala e nelimitat eu imi tai… cablu de la net; am eu un site comercial care are in jur de 1.500.000 de vizitatori unici pe luna, mi-l hosteaza ei cu 0.86 euro pe luna; in realitate probabil dupa ce treci de o anumita limita afli ca de fapt nelimitat e doar pana ajungi la limita. :))

  1. aici probabil e o chestie de marcheting fiindca nelimitat ar insemna infinit teoretic, dar in practica nu se aplica!
   Dar majoritatea firmelor de hosting o aplica! din cate am putut observa eu, probabil nu se gandesc si la posibilitatea ca poate va contracta google … care are mii de miliarde de vizite un pachet din asta 😀

  2. Domnule Bogdan, ai 1.500.000 de vizitatori pe luna, asta inseamna cam 50.000 pe zi, dar sunt aia unici? Sau vizite…Hai sa nu povestim de fata morgana da?
   Traficul dupa cum scrie acolo, chiar e nelimitat, nu exista mesaje ascunse, precum cele de la unii gen “pana la 10mii de afisari”.
   Pato si manu au bloguri, iar pachetul este destinat bloggerilor.
   Daca zici ca ai un site comercial care are 1.500.000 unici pe luna si vrei un pachet de genu, e clar ca ai un site cu 100 de unici pe luna si nu iti permiti un server dedicat cum ti-ar trebui pentru un site de asa marime.

   1. Kriogen… Bogdan chiar nu e un copilas din ala … chiar are afaceri in online!Probabil detine si site-ul de care a amintit!
    Si e bine de stiut ca e chiar nelimintat, insa termenul nelimitat e usor “utopic” fiindca probabil nelimitat nu este un termen clar precum este si infinitul! Dar nimeni nu poate sa aibe un trafic infinit deci banuiesc ca puteti raspunde cerintelor unui site pamantesc!

    Nu va certati va rog!

    1. Nu ma cert, dar mi se pare putin ciudat sa vrea un astfel de pachet pentru un site din care el produce sa zicem 1000$ pe luna, nu?

     1. daca din cerinte considera ca se potriveste de ce sa cumpere un vsp? sau chiar un sever intreg 😀 fiecare vrea cheltuieli mai mici

     2. Faza este ca un astfel de site consuma resurse multe si nu se cade un astfel de pachet pentru el. Iti dai seama ca in 10 euro nu ii pot hosta un site care imi mananca 10-15% din resursele serverului.

     3. banuiesc ca e stipulat in contract… ca daca nu este si acolo zice trafic nelimitat si doar acolo consuma mult… celelate avandu-le in parametri normali, ar putea sa consume si 90% din resursele serverului sau chiar 120%, bine aici e un pic deplasat… dar teoretic ar merge. Nu?

     4. Hai sa stabilim ceva. Traficul nu consuma resursele serverului (memorie, procesoare, etc) ci doar trafic (transmitere de date), care este intradevar nelimitat.

  1. da…. e foarte tare daca il aveau cand mi-am luat de la ei nici nu ma gandeam! asa am pe ala platinum de aproape 110 euro pe an 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.