Blogging, Braila-Galati

Ne vedem in Galati!

Sambata seara, are loc un eveniment cu personalitati locale din regiunea Braila-Galati…de aceasta data in Galati, fiindca ei au oameni mai cu initiativa, vezi Gabriel Ursan (trebuia sa-i dau un link de mult).

Se pare ca o sa fie gasca mare, la Yoobi, apropo de locatie trebuie sa aflu unde este…fiindca n-am mai fost acolo. Gabriel s-a ocupat si de parteneriate pentru acest eveniment, strangand cateva care ma avantajeaza si pe mine cum ar fi ca ma pot intoarce acasa seara cu taxiul oferit de Samatax.

Sper sa intalnesc cat mai multi oameni interesanti si cum am spus si motivul pentru care ma duc, in fisa de prezenta a lui Gabi, ma duc sa ma simt bine.
Sper sa ne vedem acolo sanatosi, de la ora 18:00!

Tagged , , , , , ,

2 thoughts on “Ne vedem in Galati!

  1. Mulțumesc pentru menționare Pato. Ideea de BGG aparține la bază Iuliei Kelt (Octocat.org. Când amândoi am ajuns în finala Blogwars 2013 amândoi am zis să ne găsim cu bloggeri și să sărbătorim victoria care a fost în final a orașului Galați, chiar dacă am câștigat eu :).

    La BGG 2 e drept că m-am implicat activ, iar evenimentul se pare că a ieșit fain (unde se bea bere între oameni cu aceleași preocupări iese oricum fain :)). Așa că a aflat lumea de noi :).

    Iar la BGG 3, organizatorii de drept sunt de fapt revista Explore prin intermediul Georgianei Vînău, copywriter-ul lor care s-a simțit foarte bine la BGG 2, așa că ne-a căutat sponsori și susținători, iar din punct de vedere logistic ea a dus greul. Eu am fost doar un promotor pasionat al evenimentului care a lucrat cot la cot cu ea, iar de acum încolo cred că o vor face mai mulți.

    Deci, inițiativa nu îmi aparține în totalitate așa că e și mai frumos, pentru că e vorba de o întreagă comunitate de aproape 40 de oameni care se vor întâlni și și-au dorit asta. Și numai din Galați, pentru că Angelo Robitu, spre exemplu, s-a implicat foarte mult la BGG 2 chiar dacă din păcate n-a mai putut ajunge.

    See you there Pato ;)!

Leave a Reply

Your email address will not be published.