Blogging

Munca pe blog dă roade

Pato.ro are mai bine de 10 ani de la înființare, păcat că nu are și 10 ani de activitate. În ultimii 10 ani, din păcate, nu am reușit să mă ocup constant de creare de conținut și o parte din timp doar m-am ocupat de mentenanța lui.

A fost constant online, am schimbat hosting-ul, când am observat că nu mai este ce ar trebui chiar dacă nu mai publicam noi articole. Am zis că voi pastra acest proiect până la pensie, cine știe cum va arăta internetul peste 5 ani? Dar peste 36?

Cine știe dacă vom mai avea drepturi și libertăți, ca în momentul acesta. Să facem public tot ce ne trece prin cap. Probabil la un moment dat aceste lucruri se vor schimba, și oamenii vor tânji după libertățile pe care nu le-au apreciat, cinstit, apărat când a trebuit măcar și cu un vot.

Acest articol nu este despre politică!

Cum evoluează veniturile pe blog 2020

Am plecat de la ideea că blogul începe să aibă, din nou, rezultate. Traficul mic, e adevărat, are o tendință ascendentă. Sunt pe trend-ing cum e la modă pe YouTube.

Aaa, nu! Nu dau moda, nu mă interesează fiindcă nu mă regăsesc în actualele tendințe, detest pantalonii mulați, gleznele goale. Observ că este din ce în ce mai greu să-mi găsesc vestimentație pe plac.

Cred că iese o varză din acest articol!

Știți că toată lumea blama utilizarea ciocatelor? Am o problemă și în găsirea unor pantofi simpatici, pe calapod lat. Acum găsesc numai ciocate undercover și nu îmi plac.

Tagged , , , ,

6 thoughts on “Munca pe blog dă roade

 1. Felicitări!

  Și eu am revenit așa mai în forță, dar cu varianta .blog. Era nevoie. Așa că traficul e micuț, dar măcar mă simt – iarăși – bine făcând asta.
  Deci, cum te promovezi?

  1. Scriind zilnic, cred că e cea mai bună promovare. Mai las comentarii la comunitatea de bloggeri, bănuiesc că și de acolo mai vin vizite.
   Și la mine traficul este jos, poate a crescut fiindcă e frig afară, și lumea sta mai mult la căldurică :). Dar cred că are și la baza activitatea mea, care este mai consecventă.

 2. Și eu am avut blogul uitat pentru o perioadă, dar acum încerc să postez cât mai des. Trebuie să fac o curățenie generală printre articole, aș vrea să șterg articolele cu care nu mai sunt de acord și cele din domenii mai ciudate.

  Aș vrea să mă ocup și de optimizarea lui mai bine, să scriu articole mai lungi, să mă promovez mai mult.

  Felicitări pentru activitate, sper să ne citim și peste 36 de ani, așa cum ai menționat!

  1. Asta e tot ce contează în majoritatea activităților sa ai continuitate! Ideal ar fi sa scriem zilnic, dar uneori nu se poate fiindcă avem și noi vieți și nu doar asta contează dar ele trebuie întreținute.
   Probabil dacă vedeam oportunitatea de a putea trăi decent din activitatea asta, scriam zilnic în toți acești ani. Ei bine, eu nu am văzut că există șanse să poți trăi din asta.
   Da, există și excepții dar ei sunt un procent foarte redus din total. Cine a vrut să zică că rămâne în fenomen a căutat să se angajeze pe domeniu, dar și acolo puțini au păstrat proiectele personale.

   Eu chiar sper sa pot sa am blogul la pensie, fiindcă voi avea multe povești de scris, povești care acum sunt clasificate.

  1. Asta e o rețetă sigură în multe domenii! Unii chiar reușesc și mă bucur pentru ei, eu nu prea am reușit să găsesc un echilibru.

Leave a Reply

Your email address will not be published.