Blogging

Mos Craciun are un smartphone nou

Am auzit ca Mos Craciun a adaugat in desaga lui, plina de cadouri, un smartphone care doar ce a aparut pe piata.
Mosul anul acesta a pregatit un cadou inedit, astfel ca cel mai bun smartphone cu sistem de operare Windows mobile HTC X8 va ajunge drept cadou sub bradul de Craciun al celui mai cuminte blogger din Romania.

De ce imi doresc telefonul?
Fiindca n-am mai experimentat pana acum experienta touchscreen, fostele mele telefoane nu erau smartphone-uri iar actualul are tastatura qwerty fizica. Mi-ar place sa vad cum e si cu touchscreen, curios fiind din fire.
Ecranul generos mi-ar permite sa fac mult mai multe lucruri decat pot face acum, HTC X8 se poate lauda cu un display de 4.3 inch, protejat de Corning Gorilla Glass 2. As putea sa scriu mai usor articole pe blog de pe teren, fotografiile ar fi realizate la o calitate mult superioara datorita camerei avand un senzor de 8 MP.
Filmarile ar fi si ele realizate la o calitate superioara, astfel canalul de youtube ar fi mai populat cu clipuri realizate pentru blog.

Fireste ca as putea sa-l folosesc si ca o minitableta, putand sa citesc articole pe internet in locuri in care n-as purta dupa mine laptopul, ori as putea sa ma vizionez un film in timpul unei deplasari mai lungi pentru a nu ma plictisi. Am inteles ca are si camera frontala deci as putea sa il folosesc pentru apeluri video: pe skype sau yahoo messenger, pentru video blogging( chiar live blogging, fiindca permite multe aplicatii).

Fireste ca as fi tot timpul racordat la ce se intampla pe blog, as raspunde instant la comentarii si la emailuri.

Fiecare dintre noi ar face multe lucruri cu un astfel de telefon, eu daca-l primesc o sa va tin la curent pe blog cu ce se mai intampla cu el, fiindca Orange Romania a lansat un nou proiect care se numeste Orange Smartphone Testers.

Crede in Mos Craciun, fiindca totul e posibil! Eu cred!

A si sa va spun de ce merit sa primesc cadou acest telefon, fiindca era sa uit, promit ca nu o sa copii la examene cu el!

Pe aceasta cale urez sarbatori fericite echipei Standout, pe la care sper sa treaca Mosul fiindca ei organizeaza concursul!

Tagged , , , ,

2 thoughts on “Mos Craciun are un smartphone nou

  1. Mult succes, Pato, sper ca acest smartphone sa fie cat mai curand al tau si sa raspunda tuturor exigentelor tale. 🙂

    1. Multumesc, poate Mos Craciun mai face un cadou desi m-a cadorisit anul asta de multe ori si consistent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.