Blogging

Modificari in blogroll

Astazi am adus niste modificari in blogroll si in structura blogului.
Am creat o noua pagina, defapt am redenumit una veche care avea pagerank 2. Astfel fost pagina Istorie, a devenit de astazi Parteneri si pentru pagina Istorie am creat o noua pagina.

Am mutat niste bloguri in acea pagina, fiindca m-am gandit ca asa aduce un plus atat blogului meu cat si blogurilor din blogroll. Acum fiind asa impartiti in doua se bucura mai mult de avantajele seo pe care blogul meu le poate oferi, fiindca acum sunt mai putine linkuri in pagina.
Mentionez ca am mutat in pagina nou creata bloguri, care au deasemenea blogroll pe o pagina secundara(in mare parte).
Am lasat deschise comentariile la acea pagina si in caz ca vor exista probleme sau nemultumiri.

Va rog sa nu uitati de voucherul de la evomag pe care-l dau cu titlu GRATUIT! Voucher FREE

Tagged

20 thoughts on “Modificari in blogroll

 1. Pai, daca trebuie….
  eu nu am asa multe bloguri in blogrool, asa ca le las acolo, desi unii nu prea mai trec pe la mine, or fi gasit o paine mai calda prin alte parti.

  1. Eu am cateva… destul de multe si cred ca ar mai merita adaugate unele pe care le ciesc, fara sa se afle in blogroll. Dar incet, incet.
   Asta am considerat ca e solutia ce-a mai buna care ajuta pe toata lumea.

   1. Nu am blog pt că nu mă pricep sa mi fac, dar scriu articole, inclusiv articole publicitare, foarte bune. E meseria mea. Daca m-ai putea ajuta ti as fi recunoscatoare
    Ajută mă, te rog

 2. Eu nici nu trec in blogroll pe cei care au pe o pagina diferita toate blogurile, de zici ca cineva stia de Blogroll pana sa devina blogger!
  Acum e drept ca pt unii nu conteaza ca au trafic putin din google, dar daca ai mare parte din google, atunci pe pagina aia nu o sa ajunga multa lume!

  1. Fiecare isi administreaza “gospodaria” cum considera ca e mai bine… si da e optiunea ta sa nu faci treci in blogroll, pe cineva care nu iti intoace serviciul in aceeasi masura, insa eu am inteles cum sta treaba si e bine si pentru ei asa. Care sunt baieti/fete de treaba, mai primesc de la mine cate un link prin articole…

 3. Ai procedat perfect, Pato. Mi-ai adus aminte ca si eu trebuie sa fac curatenie prin blogroll…dar toate la timpul lor.

 4. Eu nu te mai citesc pentru ca nu ma ai in Blogroll 🙂 Trebuie sa recunosc, te accesez cam rar, o data la 2 zile sa zicem, insa din motive “personale” si nu altceva.
  Ce pot sa zic, eu as imprumuta structura de BlogRoll de la Tudor (Cu acordul sau bineinteles) arata foarte bine, foarte aerisita si foarte reusita.

  1. sa nu ne suparam… ca ma iau de miniatura aia a ta de blogroll :D, in care nici nu ma aflu! =))(Joke, sper sa nu te superi)

 5. Eu pot sa pun un pariu cu tine sau cu voi in general, sa vedem care ma poate enerva. De regula ma enervez foarte rar si nu din orice, in schimb, imi place sa glumesc, ce-i drept, cateodata fac si niste glume mai proaste..dar sunt glume ce pot sa zic 🙂

  Sa ne auzim cu bine Pato, si CAT MAI DES. Eu stiam ca te adaugasem in Reader dar m-am inselat.. Acum, te-am adaugat, ca sa pot intra sa-mi las si eu o parere mai buna sau mai proasta, mai proasta in general ce-i drept, despre ce subiecte abordezi 🙂

  Toate cele bune Pato. Sa “ne citim” bine! vorba Merinerului’.

  1. Tu esti in blogroll-ul meu cel mai important… esti in minte, e mare lucru sa ai vizitatori directi!

 6. O pagina cu PR2 nu se compara cu 200 de pagini cu PR-uri diferite. Exista un plugin care iti afiseaza random un numar finit de bloguri pe prima pagina. Cred ca asta ar fi o solutie mai eleganta si mai avantajoasa.

  1. Momentan nu am de gand sa-mi mai maresc blogrollul actual si cred ca poate rezista asta, ceva timp … fara a deranja pe nimeni.

 7. cred că am să caut și eu o metodă… delete link mi se pare cea mai simplă :). am pe unii pe care-i cam țin degeaba acolo, din păcate. la un momentdat promiteau mult… acum…

Leave a Reply

Your email address will not be published.