Blogging

Luna plina in tara lui Dracula

Nu stiu de ce aparatul meu n-a vrut sa prinda nici o poza de calitate si am facut vreo 30, cu diferite setari. Oricum se spune ca atunci cand este luna plina, se petrec efecte stranii…varcolacii stau la panda, in partea intunecata a lunii si se pregatesc sa o manance in perioada ce urmeaza. Astfel energiile negative ce provin dinspre luna mi-au tulburat aparatul foto si n-am reusit sa realizez vreo fotografie mai “acatarii”!

Tagged , , ,

9 thoughts on “Luna plina in tara lui Dracula

 1. Din câte observ, ai probleme cu focalizarea probabil din cauza faptului că e prea întuneric. Am să-ți trimit eu o poză cu luna din seara asta, dacă dorești. Din păcate am pierdut eclipsa de la ora 22… mare mare păcat!

  1. da… nu focalizeaza dar nu inteleg de ce fiindca am setat pe ce avea nevoie dupa cunosintele mele limitate in ale fotografiei 🙁

 2. pai daca ai focalizat pe luna, adica la infinit, nu avea cum sa-ti apara in focus si cladirea respectiva. Care cladire, cred ca suntem de acord, este mult mai aproape decit luna 🙂

  1. Posibil sa fie o explicatie, si totusi cred ca mi-a tremurat mana fiindca in celelalte nici macar luna nu a iesit clara si cum mi-as fi dorit.

 3. Malefica luna, a perturbat aparatul foto 🙂
  Parca e facuta cu telefonul mobil 0,3 MP.

 4. Mai incearca, data viitoare insa foloseste trepied sau macar tine aparatul foto pe o suprafata tare si fara nicio inclinatie.
  Un timp de expunere lung si un aparat nemiscat ar trebui sa dea rezultate. Ce aparat ai folosit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *