Blogging

Look nou

Hei lume!

Cel putin asa am vazut ca procedeaza “vloggerii” cand incep in episod. Cum nu pot sa spun ca ma caracterizeaza am sa raman la ale mele, ca sa nu-mi tradez stilul consacrat. Stil pe care probabil l-ati uitat si voi, dar datorita inconsecventei mele in a scrie si a publica l-am uitat si eu.

Acest articol este dedicat, noului aspect al blogului. Va fi un articol destul de scurt in care voi puncta doar vreo doua idei.

Prima idee daca ati deschis blogul pe browserul vostru banuiesc ca v-a lovit. Astept impresii despre noua tema si cum este aranjat.

A doua idee o reprezinta schimbarile in stilul prezentat pe blog, poate chiar in filozofia de existenta a blogului, astfel ca:

Probabil voi renunta la anunturile de reclame de pe prima pagina si de pe cele ale articolelor cat de curand.
A doua idee este ca ma gandesc sa ma axez pe articole mai mult tehnice decat povestile care pe alocuri lipsite de sens, dar n-am sa renunt la acea parte a existentei mele ca blogger, asta era stilul general la acel moment, asta face parte din ceea ce ma reprezenta. N-am sa ma dezic si sper sa se observe o evolutie personala, macar prin comparatie. Ideei am si am avut multe, insa timpul este putin, iar energia se regaseste la limita de jos in cele mai multe cazuri.

Va fi bine, nu renunt la blog! Oricat de greu ar parea pentru voi sa asteptati 3 luni un articol, pentru mine este mai greu.

10 thoughts on “Look nou

    1. Multumesc Gabriel, voi mai mesteri la el in urmatoarele 2 saptamani, in functie de cum imi permite timpul.

  1. N-arata rau, desi m-am cam obisnuit cu chestii cat de cat centrate, la scris ma refer. In rest, baga macar 16px la font. Sa vedem si noi astia cu multi ochi. 😀

    1. Iti multumesc Marius, cred ca deja a fost implementat dar fireste la indrumarea ta. Daca mai ai sugestii sunt ochi si urechi, fireste si din partea altor persoane astept feedback.

    1. Iti multumesc Iulia, tu esti unul dintre primii mei cititori, care s-a si implicat prin comentarii. Apreciez mult ca esti alaturi de mine in fiecare nou inceput! Fireste mi-ar face mare drag sa ne revedem!

Leave a Reply

Your email address will not be published.