Blogging

Lacomie este titlul cartii

Ieri am fost la BookLand Braila, targul de carte despre care tot va vorbeam si care a sponsorizat concursul din articolul precedent cu un premiu deja controversat.

M-am intalnit acolo cu Pavel Ionut ne-am invartit printre standuri. Am stat de vorba cu tinerii care raspundeau de acele “bijuterii culturale”.
Am achizitionat fiecare cate o carte, el parca ceva cu Hitler si eu “Lacomie ” scrisa de Elfriede Jelinek. Va spun sincer ca nu puteam sa ma intorc acasa de la un targ de carte cu mana goala si since m-a atras titlul, fiindca reprezinta oamenii oricarei societati… si oricarei culturi. Se pare ca autoare a publicat in 2004 bestsellerul “Pianista”… sunt foarte curios sa aflu continutul, cartii.

Va invit sa mergeti la targ, fiindca preturile sunt foarte accesibile si aproape toate volumele au discounturi generoase. O sa fiti uimiti sa gasiti volume pe care in librariile obisnuite sa le gasiti si cu 50-60% mai scumpe.

Toate fotografiile au fost realizate cu un canon a2200, de catre mine. Preluarea de imagini este permisa, doar daca mentionati sursa, adica pato.ro!

Tagged ,

16 thoughts on “Lacomie este titlul cartii

  1. pff n-am zis de Hitler? al tau… 🙂
   De bere asa e n-am zis dar apare in fotografia din articolul precedent alaturi de carte, am zis sa nu fac exces… de bauturi alcoolice la o chestie culturala!

    1. nu incerci sa castigi cartea? ca la cate semne de carte ai… ti-ar trebui o carte 😀

 1. Astept cu mare interes recenzia cartii recent achizitionate de la targ. Interesante poze, ai surprins ce era mai…frumos. 😀

  1. momentan m-am apucat sa cites Shosha… cartea care o dau premiu la concursul din articolul precedent, La care esti invitata sa participi!

  1. sau mai degraba la interpretarea operei :D, fiindca am vazut atatea critici literare care ziceai ca oamenii aia au vazut paradisul niste chestii pe care eu nu le intelegeam… WTF… v-ati drogat? Ati baut ceva? 🙂

 2. Si eu am fost la Bookland Braila. Preturile sunt cu adevarat mici iar cand spun mici ma refer la carti pornind de la 5 lei. Numarul de edituri este foarte mare iar varietatea bogata. O buna initiativa.Am pus si eu pe blog fotografi ide la eveniment. Ale mele sunt facute cu o camera Panasonic DCM 🙂

 3. cam pustiu pe-acolo. greu cu cartea. în rest foarte frumos din partea ta, deși prefer cărțile digitale 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.