Blogging, Braila-Galati

La un ceai de coacaze in Braila

Astazi pe la 10,  fiind vorbit cu Pavel Ionut, ne-am intalnit la o ceasca de ceai… mai multe pahare de vorba de dragul offlinelui.

Din pacate n-a mai dat nimeni curs invitatiei lui Ionut, de pe pagina de facebook a bloggerilor braileni. Am fost doar noi 2 intr-o locatie linistit amplasata, undeva in centrul vechi al Brailei,  anume in ArtCaffe.

Cum lumea se dovedeste inca o data a fi rotunda si ca drumurile se intretaie des, am avut ocazia sa le strang mana altor bloggeri braileni precum  Andrei Crivat si Raluca Popa, care au aterizat tot in ARTCaffe.

Se pare ca localul a devenit loc de pelerinaj pentru bloggerii din Braila, fiindca am mai fost numai eu de 3-4 ori acolo…

In cele din urma ne-am plimbat putin pe Bulevardul Independentei si apoi pe faleza Dunarii, fiindca vremea indemna la aceste lucruri!

Sursa foto

Tagged , , ,

13 thoughts on “La un ceai de coacaze in Braila

 1. hmm. numele ma tenteaza:)
  bem si noi un ceai de fructe de padure aici? ia zi patito?
  noi 2 si..atat?:))

   1. pai pt un ceai?:)
    vin vin!:)
    stii tu, patito, cu pinguuina:)
    apa, aman2:)):-j
    sa ai o saptamana faina:*

  1. Eu personal nu beau cafea si cred ca nici Ionut…cum n-avem munte ne-am plimbat pe unde v-am aratat eu in graba asta vara “braila”.

 2. Bun si ceaiul, buna si cafeaua dar si plimbarea pe dealuri si prin padure e buna. Si sambata si Duminica am fost drumet / plimbaret.

  1. Da si Bogdan mi-a spus ca a facut o plimbare prin padure si stii sentimentul ala fiecare cu ce n-are… eu va fac o pofta de Dunare, voi de munte mie!

 3. Dar văd că tare v-ați făcut băutori de ceai. Nu vreți să încercați și câteva sortimente mai speciale? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.