Blogging

In tren cu Magic FM

Sunt treaz de la 4:00, oras la care voi cei care va veti trezi la 10:00 nici nu visati…
CFR calatori a reusit sa ma surprinda din nou, am fost repartizat in vagonul 3 al trenului regio ‘nspe mii, dar surpriza in Barbosi trenul ce venea dinspre Galati cu directia Tecuci, Marasesti,Onesti,avea doar 2 vagoane respectiv 1 si 3.
Ascult Magic fm “Radioul lui Mos Craciun” pentru buna dispozitie.

Articolul este scris de pe Blackberry-ul personal, fiind al doilea articol publicat de pe mobil…daca vor mai aparea povesti n-am sa evit sa vi le impartsesc!

26 thoughts on “In tren cu Magic FM

   1. aaa super atunci! drum bun daca nu ai ajuns nici acum! sarbatori fericite! Daniel si Pato,astazi am finalizat comanda cu succes pe site-ul Nemira, mi-am luat Cianura pentru un suras si 320 de pisici negre de Rodica Ojog Brasoveanu! nu am intampinat probleme cu voucherul! am ale prin curierat pentru provincie, forma de predare, si am inteles caundeva pe 27-28 va ajunge comanda! va multumesc inca odata!

   1. Macar spune-ne cu a fost vremea, cati bani ai castigat din colindat, cum a fost la discoteca, cate poze ai facut. :))

    1. vremea a fost frumoasa( adica rece), anul asta n-am mai colindat ci doar mi-am vizitat rudele… la discoteca n-am fost, iar poze vreo 3-4 cu telefonul :). Stiu am fost un puturos insa m-am relaxat :), ma simt ca nou.

     1. Foarte bine ai facut, asta era si scopul evadarii.
      Cati MP ai camera telefonului tau?

     2. Multumesc, am vazut ca ai primit deja cartile, ma bucur!
      Te astept si la alte concursuri organizate aici…

 1. Si noi am fost la munte, dar cu masina de serviciu…”am imprumutat-o” vreo 650 de KM, de la Ploiesti via Sinaia pana la Sibiu si retur. 😀

  1. Ati fost mai linistiti, abia astept si eu sa am masina mea personala… de la servici inca nu cred ca se pune problema.

  1. Multumesc Ana, tocmai ce am sosit acasa… dupa ce am petrecut zilele Craciunului!
   Iti doresc numai bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published.