Blogging, Braila-Galati

In cautare de bloggeri galateni

Dupa cum bine stiti mare parte din viata mea, in acest moment, se imparte intre Braila si Galati…as zice ca blogul meu este unul regional, desi politic nu s-a ajuns la o intelegere privind regionalizarea Romaniei.
Totusi eu zic acasa cand sunt la Braila si in acelasi timp petrec in Galati foarte mult timp, poate mai mult decat acasa.

La Galati stau 4 zile pe saptamana din 7, uneori mai mult dar niciodata mai putin…asta in timpul facultatii.
In Galati am lucrat prima oara, primul meu job a fost si este in Galati…deci ma leaga ceva de orasul asta.
Chiar daca teoretic in vacanta as sta acasa, dupa ce termin sesiunea voi face 3 saptamani de practica in Galati, apoi la toamna voi lucra in acelasi oras o luna intreaga.
Efectiv petrec mai mult timp in acel oras decat acasa, la Braila…totusi acasa e acasa.

De dimineata ii spuneam lui Gabriel, de la care a si plecat acest articol: “Acum ca nu ma consider inca galatean, poate ma faceti sa ma razgandesc… poate ma adopta vreo galateanca frumoasa si iubitoare.”

Inspirat de un articol al meu mai vechi “Recensamantul blogosferei brailene”, Gabriel Ursan vrea sa afle ce bloggeri activeaza in galati de aceea scriu si acest articol, in speranta ca poate ca citeste cineva care ori este blogger galatean ori cunoaste vreun blogger din oras.

Daca va stiti sau cunoasteti bloggeri galateni, luati cuvantul in sectiunea de comentarii ori aici, ori in articolul lui Gabi:
Bloguri din Galați. Știi?

Eu le stiu pe: Carmen, Oana Reveica, era si Oana Pasat, Mihaela Pojogu(scrie de beauty si chestii femeiesti)
si oamenii care sunt deja in lista lui Gabi: Pioneza, Iulia (pe care am intalnit-o cam pe fuga), Luiza. Nu stiam ca proiectul DeviceR e galatean!

Tagged , , , ,

13 thoughts on “In cautare de bloggeri galateni

 1. Mersi de menționare, Pato! 🙂

  În altă ordine de idei, când zici că vrei să fii adoptat de o gălățeancă frumoasă, te referi la o mămică sau o iubită? :)))

  1. :)) mamica am, deci…

   Dar iti dai seama ca glumeam! Aici nu e doar de ales, dintr-o directie, ci trebuie sa fie reciprocitate…deci e mai dificil.

 2. Mersi de mentionare, Pato! 🙂
  Cat despre adoptie, cred ca important e sa se intample, nu conteaza din ce regiune sau colt al tarii este.

  O stiu in primul rand pe Anca Botezatu, mentionata de Gabriel deja, mai sunt cateva bloggerite care sunt tot pe partea de beauty. Le-am dat linkul tau daca doresc sa se prezinte.

 3. De aceea pagina de facebook ce prezinta 30-40 de bloguri stii,nu?
  Sau despre ea nici nu mai trebuie sa vorbim?

 4. Deci ai ajuns sa nu mai stii carei zone te dedici 😀 Eu cred ca esti un hibrid si cred ca abordezi atat tematici din Galati cat si din Braila. Nu multi se pot lauda cu asa ceva :>

  1. Incerc, momentan am abordat mai mult braila fiindca m-am simtit mai atras dar as putea sa actionez si in Galati pentru Galati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *