Blogging

In Bucuresti de Ziua Nationala a Romaniei

Titlul zice tot… de 1 decembrie voi fi in Capitala Romaniei, Bucuresti.
Defapt voi veni de pe 30 Noiembrie( de Sf. Andrei adica, nu in ajun de ziua mea…), ca sa ma acomodez nitel si ca dimineata sa ma duc la parada militara de la Arcul de Triumf, ca pana acum am vazut doar la televizor si ar fi fost plictisitor sa o fac si anul acesta. Apoi probabil voi lua de la cortul de campanie fasole cu ciolan afumat, glumesc voi lua pranzul pe undeva.
Apoi voi participa la un eveniment frumos:

Târgul iubitorilor de frumos și artă – Extravaganza Fashion Fair vă invită la prima ediție, intitulată Fall in red, chiar de ziua românilor, respectiv 1-2 decembrie 2012, între orele 11.00-20.00, ce se va desfăşura la Rooms Cafe (Str. Mendelev, nr.28-30).

Evenimentul are ca scop promovarea frumosului(arta), pe de o parte, iar celalat scop este unul caritabil deoarece 50% din incasari vor merge sub forma de cadouri la niste copii de sarbatori…asa ca trebuie sa promovam spiritul sarbatorilor de iarna.

Este frumos atunci cand primim cadouri dar trebuie sa invatam ca trebuie sa dam inapoi sau mai departe la randul nostru!

Din Bucuresti voi pleca ori Duminica dimineata ori sambata seara in functie de ce se mai iveste… nu poti sa-ti programezi chiar totul fiindca suntem oameni nu “robotei”.

Asa ca ne vedem acolo, sau de ce nu daca aveti si alte propuneri le ascult!

Tagged , , ,

11 thoughts on “In Bucuresti de Ziua Nationala a Romaniei

   1. Glumeam și eu, evident ;)), am fost în două rânduri la paradă, dar sincer nu mi s-a părut a fi ceva extraordinar.

     1. Nu promit că vin, nu știu încă ce voi face până atunci. Va trebui să plec acasă să duc o lucrare pentru o expoziție și nu știu exact în ce dată voi merge, dar trebuie până în 6 decembrie.

  1. o sa incerc, sper ca ele sa aiba grija de mine… baiat tanar, provincial :)) trebuie sa ma ajute sa ma integrezi in noul mediu.

 1. Mereu a fost o zi frumoasa de 1 Decembrie. Cand eram copil ma duceam la fabrica Tuborg sa mananc covrigi si sa beau bere ( bere mai putin pentru ca nu aveam 18 ani dar gaseam mereu o solutie :))))
  Va urez de pe acum distractie placutaaaaaaaa !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.