Blogging

Ia o pauza!

Banuiesc ca ati observat faptul ca am lipsit zilele trecute din online, fiindca activitatea mea n-a mai semanat cu cea obisnuita…am iesit un pic de rutina.

Am avut vreo cateva drumuri la Bucuresti, marti urmeaza sa merg iar fiindca voi vedea meciul Stelei de pe National Arena.

Chestia e urmatoarea, chiar daca nu este ok probabil sa pleci asa pe nepusa masa in “vacanta”, pauzele astea au si ele rolul lor. E mare lucru sa nu te gandesti ca “trebuie” sa scriu un articol pe blog, sincer pana acum n-am gandit asa si nu vreau sa ajung in acel moment…fiindca nu trebuie!
Blogul in caz ca nu v-ati dat seama nu e o afacere, nu este un job e pura placere…care vine cu niste satisfactii la pachet, dar doar cei care incearca inteleg “cat de usor” este sa arunci cateva “prostii” in ceea cel numesti articol si sa apesi un buton pentru publicare.

Nu e usor!

Credeti-ma ca am trei ani de cand fac asta si inca nu ma gandesc departe, nu ma gandesc sa inchid blogul, nu ma gandesc la a nu mai scrie pe el, dar sa nu va surprinda daca n-am sa o mai fac la un moment dat. Prioritatiile in viata si le seteaza fiecare cum considera, blogul pentru mine nu reprezinta o prioritate de inalta importanta poate de aia nici nu am un obiectiv maret cu el.
As putea sa-mi propun o chestie, dar inca nu stiu ce fiindca nu stiu…de trei ani ma chinui sa caut una, insa realizez ca tot ce mi-am propus am realizat cu el, fireste nu s-au terminat toate obiectivele posibile, probabil am sa ma gandesc in curand la una.

Pana una alta chiar daca mai intalniti vreun link de afiliere pe blog sau un articol sponsorizat, nu inseamna ca a luat locul pasiunii de a scrie…in sensul in care o vad eu.
Trebuie doar sa am o disponibilitate spre a scrie, uneori pentru perioade scurte nu este…dar mereu ma incarc in acele pauze pentru ce va urma.

Ne reauzim in curand, asa ca nu va faceti griji!

Tagged , ,

9 thoughts on “Ia o pauza!

 1. Vizionare placuta la meci si sa castige Steaua, ca doar este echipa mea de suflet favorita. E normal sa faci pauze mai ales cand blogul nu este o prioritate ci un mijloc de relaxare si socializare. Ai grija sa te intorci teafar si nevatamat:-) 🙂 si pe stadion se intampla multe:-) .

  1. Momentan am luat pauza, o sa mai iau una fortata peste vreo saptamana si ceva :D, buna si aia.

   Mai ce sa zic si eu sper sa ies nevatamat, vreau sa experimentez chestii noi cum e mersul pe National Arena si un meci european… insa nu am chef de altceva :D.

 2. Pato, de cand ai publicat articolul asta, care suna asa ca de la revedere, ai mai publicat inca vreo doua. Ce sa mai intelegem, noi, cititorii?
  Eu, recunosc, sunt cam debusolata. :))

  1. Eu sper sa-mi revin de astazi, la normal… o sa mai iau o pauza peste vreo 2 saptamani timp de vreo 10 zile, fiindca nu o sa am net si nici semnal gsm de calitate.

   Dar ideea articolului e ca lumea in online e in vacanta, ma simt singur pe aici.

 3. Eu de cand am inceput munca (1 august) sunt daramata fizic de oboseala. Cele doua luni de stat pe bara mai rau mi-au facut ca m-au desincronizat si nu mai sunt obisnuita. Pana atunci mai un gues post de la Bogdan, mai o pauza de 2-3 zile…pana imi revin si imi reintru in ritm.

  1. Nici eu nu sunt in forma prea buna, insa incerc ca de astazi fiind luni sa reincep incet, incet ca sa-mi revin fiindca ma asteapta “chestii” dificile in curand.

  2. Nici eu inca nu-s in forma maxima, se poate observa si prin faptul ca niciodata n-au scazut numarul comentariilor asa “alarmant”…

Leave a Reply

Your email address will not be published.