Blogging

Happy birthday to Pato Blog

Astazi 26 iulie 2011 proiectul ce sustine acest blog implineste 1 an, adica acum un an am scris eu primul articol, “In atentia tinerilor”.

Vreau sa va spun ca ma gandesc cu placere la ziua in care m-am hotarat sa intru in lumea asta, ca am cunoscut atatia oameni de valoare, momentan doar online dar poate in viitor voi avea sansa sa ii cunosc si “face to face”. De un an de zile am scris neincetat, acesta fiind al 399-lea articol publicat pe blogul lui Pato. Toate articolele au fost scrise de catre mine, chiar si cele publicitare(mai ales acelea).
Va multumesc fiindca si voi v-ati adus aportul la dezvoltarea proiectului, in acest moment fiind aprobate aproape 6500 de comentarii. Multumesc in mod deosebit celor pe care ii am alaturi de la inceputuri, dar si celor care au ajuns aici pe parcurs poate din intamplare dar le-a placut ce au gasit.

Daca aveti obiectii, sfaturi sa-mi dati acum ar fi momentul! Ascult.

Fiindca v-am obisnuit cu niste concursuri, iar premiile s-au dat intotdeauna!( vezi fericitii castigatori, care pot confirma)
Lansez un concurs fulger…Vreau ca pana diseara la ora 20:00 sa scrieti o poveste despre problemele voastre cu hostul sau de ce vreti sa il schibati, ori de ce renuntati la platforma gratuita pentru un host platit. Premiul reprezinta un voucher care ofera o reducere de 75%, la pachetele Gold si Platinum achizitionate pe un an de la BrainHost. Daca aveti degand sa va luati zilele astea host, asta este o oportunitate!
Dar din dar se face rai! Eu l-am primit de la Manu, si il rog pe Kriogen sa-mi spuna pana cand e valabil(o data exacta).

Premiul v-a fi dat celui care m-a va impresiona mai mult, fireste prin email chiar in aceasta seara! Trebuie sa va anuntati participarea in comentariile acestui articol.

Tagged ,

30 thoughts on “Happy birthday to Pato Blog

 1. Eu nu am pagina de gazduire,dar vreau una,pot sa particip?
  Sa cresteti si tu si blogul,frumos. 🙂

   1. Pot,dar imi doresc sa schimb wordpressul cu un domeniu pentru ambele mele bloguri.
    De asta intrebam daca pot sa particip.

    1. e invitat oricine poate scrie un articol :D… mai ales daca ai nevoie! ne povestesti de ce vrei sa te schimbi! si poate castigi voucherul!

 2. La mulți ani Pato.ro :). Mai am și eu câteva luni și fac anișorul. Începutul e greu ca în orice domeniu. La cât mai mulți și mai prosperi înainte. Să ne citim cu bine !

 3. La multi ani cu blogul!
  Hosting am si sunt momentan multumit, un domeniu .ro m-ar incanta, si poate il voi avea in viitorul nu prea indepartat.

 4. La Multi Ani!!! Blogul tau a avut un anisor plin plin 🙂 Mi-a placut sa ii urmaresc evolutia! Sper sa se dezvolte si sa te dezvolti si tu prin el, in continuare, la fel de armonios si echilibrat 😀

  p.s Tortul e pe bune ? 😛

 5. nimeni n-are nevoie de voucherul care i-ar putea scuti de plata a vreo 150 de ron, spre exemplu pentru pachetul gold!?

 6. La mulţi ani, Pato :X:X:X
  Eu m-aş fi bagat în concurs dar… nu am nevoie de host X_X Nu te superi, nu:o3 ?

  >:D<

 7. doar devo si-a aratat intentia cred ca am sa il fac cadou… chiar si fara sa faca nimic decat sa expire! oricum a trecut perioada…
  chiar daca a fost cazut blogul:(.

 8. La Multi Ani, Pato! Sa te bucuri de puisor, sa-l faci mare si fortos! :)) Ieri nu l-am putut accesa. 🙁

 9. LA MULTI ANI no, sa fii sanatos sa poti scrie pe blog si succes pe plan personal si profesional! :>

Leave a Reply

Your email address will not be published.