Blogging

Existam pentru momentele alea bune!

Suntem oameni chiar daca mai activam si prin online, totul pleaca din noi…nu am ajuns inca niste robotei fara sentimente, fara simtiri sper ca nu se va intampla niciodata asta cu omenirea. Cand simti acei fiori ca iti trec prin corp, acel fior de emotie, multumire pentru un lucru bine facut, pentru o apreciere, pentru un gest, pentru un zambet…simti ca traiesti simti. Nu stiu daca pentru asta traim, dar cred cu toata convingerea ca acele momente exista pentru a simti ca traim.

Zilele astea simt ca traiesc, desi eu in general sunt impacat cu viata mea. Am chiar o viata misto!

Dar am primit aprecieri din diverse locuri si am avut norocul sa traiesc din nou acei fiori…dar nu ma asteptam ca acei fiori sa apara si din urma socializarii online ori a blogului. Dar oamenii faini sunt faini nu doar la Cluj(ca de pe acolo e termenul “fain”) ei sunt faini si in online si in offline, pretutindeni!

Am salvat o chestie scrisa de Nice la ea pe blog, despre mine…cu ceva timp in urma, nu neaparat pentru un articol dar e o dovada a faptului ca e frumos sa primesti aprecieri:

Satisfactia ca blogger, apare atunci cand vezi referinte bune despre tine, cand observi ca lumea are incredere in tine…cand iti apreciaza activitatea.

Pe scurt esti multumit, cand ceilalti iti intorc respectul pe care tu-l acorzi prin ceea ce faci!

14 thoughts on “Existam pentru momentele alea bune!

 1. Sper sa iti mearga bine si de acum inainte 🙂

  “Ai mai dres busuiocul”? E tare Nice, de altfel e una din cele mai frumoase fete din blogosfera, cu un suflet bun si o minte deschisa!

  1. Multumesc! Uite si urari din astea sincere, iti ridica inima la cer 😀

   Asa se pare, ca l-am dres bine… un dresing de busuioc, poate ma fac un master chef in urmatoarele 3-4 editii! Nice e o luptatoare, a vremurilor contemporane.

   1. Voi doi, Alice si Pato, ma faceti sa rosesc. 😀 Sunteti grozavi si va multumesc pentru cuvintele frumoase. 🙂

 2. Da, acum, dupa citirea articolului si a celor doua comentarii, pot sa confirm, este placut sa fii apreciat. 😀 E un sentiment deosebit care iti da aripi si forta sa continui. Mai e nevoie sa spun ce efect are asupra moralului? 🙂

  Pato, ce am constatat eu atunci, demult, cu ocazia acelei intamplari, a fost ca nu esti suparacios, ca stii sa-ti recunosti greselile si sa inveti din ele si ca ai un suflet curat. Putini ar fi procedat ca tine, atunci.

  Dar eu sunt prima care recunoaste calitatile oamenilor. Ii admira sincer si ii felicita pentru ele.

  1. Multumesc si mi-e mi-au mers la suflet vorbele alea ale tale :). Iti dai seama ce bine m-am simtit, iar in perioada asta mi s-a mai intamplat sa primesc aprecieri.

  1. Sa stii ca daca ai urechi sa auzi si ochi sa vezi… stii sa apreciezi chiar si acele gesturi minore 🙂

  1. Conteaza foarte mult sa ai parte si de asa ceva, nu neaparat de vorbe directe…dar vezi ca mai apar oameni care te intreaba diverse, ii ajuti si unii nu uita sa-ti multumeasca pentru asta.

 3. Păi eu zic că este normal să ne bucurăm când cineva ne apreciază. Este un semn pe care probabil undeva prin subconştient ni-l dorim fie şi numai pentru a avea o confirmare că ceea ce facem nu e doar pt noi şi mai sunt şi alţii care sunt de acord sau apreciază ceea ce facem.

  1. Cred ca ai dreptate, in subconstient mai trebuie sa primim cate un stimul favorabil cum ca suntem pe drumul cel bun. 😀 Un feedback pozitiv, cum s-ar zice in zilele noastre, in domeniul asta de activitate.

 4. Adevarat! Ideea e ca in blogging se intampla sa fii deseori apreciat dar si criticat, astfel ca intotdeauna o sa ai trairi. Cert este ca Nice a avut un comentariu dragut la adresa ta 😀

  1. Fireste ca se intampla sa fii criticat si alea te influenteaza, se mai intampla sa fii si “haterit” gratuit…alea n-ar trebui sa te afecteze, dar suntem oameni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.