Blogging

Era prea dubios

>Am vazut pe nenumarate bloguri faza cu “ce ai vrea sa afli daca ai putea sa vezi in viitor?”. Vorba aia din popor “dubios dar frumos”, asa ca m-am pus pe cautat ce ar putea sa insemne. Oare nu mai au oamenii alta inspiratie? Oare s-a descoperit ceva stiintific in domeniu si eu nu stiu?(dupa cum bine stiti stau la camin si nu prea sunt la zi cu stirile). O fi vreo moda prin randul bloggerilor sa scrie despre asta?
Intr-un final am gasit raspunsul, e vorba de un concurs organizat de cei de la rca-ieftin.ro care a pus intrebarea “Tu ce ai vrea sa stii daca ai putea vedea viitorul?”
Eu sincer as spune ca nu as vrea sa imi cunosc viitorul din vari motive unul ar fi cel postat intr-un articol pe blogul lui Serginho:

Eu sincer nu as vrea sa stiu cand voi muri fiindca nu ar mai avea nici un rost sa traiesc…atunci.
Asta e frumusetea vietii, fiindca nu stii ce te asteapta de asta e palpitanta … si te face sa traiesti fiecare clipa cum ar fi ultima.

Eu sincer nu as vrea sa vad viitorul nici trecutul, ci sa traiesc prezentul pentru a modifica viitorul in bine si pentru a modifica totodata trecutul generatiilor viitoare…(a face istorie)

 

Imprumutat de pe: Să vedem cum va fi în viitor… | Serginho Blog

Dar daca mi-as pune problema se poate sa vad viitorul? As fi sigur ca nu se poate fiindca cunosc anumite teorii care considera ca trecutul ar putea fi vazut fiindca e ceva ce s-a intamplat si a ramas o amprenta energetica in cosmos.Daca am putea prinde din urma razele de lumina reflectate de pamant in spatiu care fireste se misca cu viteza luminii, asta ar insemna sa gasim un mijloc de a ne misca mult mai mare decat viteza luminii, se zice ca am putea vedea trecutul, asta daca am sti sa descifram acele urme energetice. Dar sunt prea mult de “daca” si mi se pare prea complicat…Viteza gandului se spune ca n-are limite, spatiale si poate nici temporale.
Dar despre viitor este alta poveste cum poti cauta acele urme, daca ele nu exista?
Deja am divagat putin subiectul, povestind aceste teorii plictisitoare.

Nu pun link din ala, ca sa ma votati fiindca n-are rost, nici nu am vrut sa ma inscriu in concurs fiindca n-am scris articolul pentru concurs ci asa pur si simplu. Nu stiu ce a fost in capul meu oricum n-am nici o sansa sa castig ceva. Sper doar ca juriul care este format din bloggeri de seama ai bloggosferei romanesti sa imi vada blogul.
Aceasta insemnare participa in concursul organizat de RCA ieftin.  

3 thoughts on “Era prea dubios

Leave a Reply

Your email address will not be published.