Blogging

De ce am ucis-o pe Diana

Sau cum am aflat ca am cunoscut/cunosc personal un nou autor contemporan, in persoana bloggerului Ana Musat.
Trebuie sa marturisesc ca inca n-am aflat pana la aceasta ora cum s-a intamplat sinistrul eveniment, ca nu stiu cine este autorul faptei…personajul este transpunerea autorului in povestire sau autoarea cartii se transpune excelent in pielea personajului deoarece tot firul narativ este o reflectare la timpul prezent, utilizand preponderent persoana I atat pentru nararea faptelor personajului principal al carui nume nu l-am descoperit inca fie a faptelor altor personaje.
Lectura este una usoara, dar care te prinde inca de la inceput asemeni unui serial foarte bun, dorind cu ardoare sa vezi urmatorul episod, in cazul de fata sa citesti urmatoarea pagina, am parcurs lejer ieri aproape 50% din opera. Apar in cadrul volumului elemente intrigante, precum idile intre pesoane de acelasi sex, crime, desparitiri…
Nu vreau sa va dezvalui prea multe, dar vreau sa va fac curiosi in prinvita volumului fiindca pe mine m-a cucerit, abia astept sa aflu deznodamantul povestii.

Cartea o puteti cauta in librarii dar acum o puteti comanda online de pe Elefant.ro, coperta arata precum cea de mai sus!

2 thoughts on “De ce am ucis-o pe Diana

    1. Daaa, mai am jumatate cam asa, astept weekendul cu nerabdare :D, ca la mine inceputul de saptamana este infernal 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.