Blogging

Datorii

Nu-mi place sa am datorii, nu-mi place sa-mi fac datorii…iar cand nu se poate imi place sa ma achit de ele.

Sunt genul de om care, atunci cand are o datorie se gandeste doar la ea…cu sa faca sa-si faca datoria sau sa o achite dupa caz, sa respecte intelegerea.

Din pacate in ultimul timp s-au adunat ceva datorii, ca sa zic asa…de vreun an de zile unei bloggerite din Bucuresti trebuie sa-i dau o punga de pufuleti Gusto.

Trebuie sa scriu un articol pentru tableta care am folosit-o pentru “entertainment” in drumul spre Cluj via Brasov.

Sper ca nu mai am si altele…mai trebuie sa scriu niste articole pentru prieteni, insa momentan nu prea pot sa ma concetrez asa ca mai aman putin.

15 thoughts on “Datorii

  1. Da, nici mie nu-mi place nici sa am datorii, nici sa ma imprumut si nici sa imprumut la randul meu pe altii. Incerc de fiecare data sa ma intind atat cat mi-e plapuma si sa nu ajung sa fiu nevoita sa cer altora cu imprumut. Asta e o filosofie de viata cu care am fost crescuta si educata, ca sa zic asa.

    1. asa sunt si eu, dar se mai intampla sa ai intelegeri… sa apara chestii, sa iti mai dea un pic planurile peste cap.

  2. E un lucru insuportabil pentru mine. Cand am o datorie, nici sa-mi fac un ceai nu pot ca tot acolo imi zboara gandul. De fapt nu-mi place ideea asta de a depinde de cineva sau de ceva, o simt ca o obligatie, si eu nu prea agreez obligatiile. Mai bine nu…

    1. Fix asa gandesc si eu…incerc mereu sa ma achit de ele, cand apar si sunt inevitabile devin prioritati in caz ca nu am unele si mai mari(gen sesiunea).

    1. 🙂 mai sa stii ca este un punct de vedere, nu stiu unde ziceau ca daca ai datorii de vreo 2 milioane de euro…tu defapt esti bogat 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.