Blogging

Credit Thecon

Stati, cititi, nu va speriati!

Aceasta scriere nu este dedicata vreunui nou tip de credit, vreunei banci sau unui serviciu tip IFN(Institutie Financiara Nebancara).

In articolul asta voi multumi oamenilor simpatici de la THECON pentru noua infatisare a blogului. Noul look se datoreaza inscrierii in campania de sustinere a bloggerilor, desfasurata de echipa amintita, cu multa implicare si rabdare pentru cel in “nevoie”. Rezulta din aceasta descriere ca au un serviciu clienti de invidiat.

Spre exemplu in perioada in care am colaborat, pentru a realiza aceste schimbari, am fost nevoit sa plec in delegatie vreo 14 zile cu serviciul. O delegatie unde n-am avut acces la internet, semnalul GSM a fost destul de absent…cam asa sunt delegatiile pe mare(cel putin pe nave comerciale). Ideea este ca Lucian, colegul care s-a ocupat de problema mea: “improspatarea aspectului pato.ro si optimizare pe parte de  viteza de incarcare a blogului in browsere”, a dovedit rabdare pentru conditiile in care ma aflam si nu m-a lasat la greu. Cu atat mai mult, nu m-a tras la raspundere pentru ca n-am reusit sa raspund intotdeauna in timp util. Nu pot spune, nici ca atunci cand am revenit acasa, am fost mai receptiv in a raspunde, programul meu fiind extrem de incarcat in aceasta perioada.

Recomand, cu toata inima echipa Thecon, oricarui blogger care vrea sa beneficieze de campania dedicata pasionatilor de online:
1. Este Gratuit! (trebuie sa scrii un articol, prin care pot afla si alti bloggeri  de acest proiect)
2. Beneficiezi de servicii profesioniste. (ii recomanda know how-ul castigat in servicii web design pe care le ofera in sistem de contract comercial)
3. Sunt tineri, iti cunosc nevoile si te inteleg indiferent in ce situatie te-ai afla!

Pana in acest moment, pe parte de design am beneficiat doar de ajutor din partea prietenilor din online, din fericire am avut noroc, au fost mereu oameni de buna credinta…cu toate acestea nu este in regula sa-ti instrainezi datele de la host si admin pentru acces total la datele blogului. Repet; in cei 7 ani am colaborat, pe baza de incredere, pentru astfel de servicii de implementare de teme pe blog. Ma bucur ca am profitat de aceasta oportunitate sa vad si sa fac deosebirea intre serviciile premium si ajutorul amicilor. Fireste, le multumesc tuturor celor care au avut o implicare in ajunge aici cu blogul, fiindca au fost OAMENI si nu mi-au tradat increderea. Ca o concluzie cred ca e mult mai sigur sa apelezi la o firma, care este in cele din urma o terta parte in “business”.

Acum cand ma uit in urma, ma gandesc ca probabil si din cauza ultimei teme a blogului am fost un pic dezamagit si n-am mai scris pe blog.
Am avut candva o tema super draguta, daca va mai amintiti, foarte originala si plina de culoare…multi mi-au scris la acel moment ca are influente din jocul Assassin’s Creed.
Sper ca tema din momentul acesta ma reprezinta mai mult. Logo-ul ,cel putin, sper sa va placa la fel de mult cum imi place mie!

Tagged ,

2 thoughts on “Credit Thecon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *