Blogging

Ce faci cand n-ai somn?

Unii numara oi, altii nori…altii cauta un loc racoros.
Eu m-am intors de la o tura cu masina, am condus noaptea lucru care ma relaxeaza. Dar parca tot n-am somn, asa ca stau pe chat putin dar la ora asta nu prea mai e nimeni, fiindca e sambata noaptea, lumea ori doarme ori o arde prin cluburi.

Daca tot n-am somn si n-am altceva de facut as putea sa citesc o carte, dar am considerat ca oricum n-am mai scris de mult, in general…bine am publicat acum cateva ore un articol pe blog dar am niste pauze mari in ultimul timp pe blog.

Remedii pentru lipsa de somn nu am… dar pot sa ma plang ca asta fac in ultima vreme. Am devenit cam negativist de cand nu mai sunt activ zi de zi pe blog.
Cat am fost in Turcia, am dormit 10 ore in 5 zile, apoi toata saptamana trecuta am dormit cate 4 ore jumate zilnic, trebuind sa ma trezesc la 4:30 am pentru a merge la munca, fiindca a inceput programul de vara.
Iar acum nu am somn, am dormit aseara de pe la 4 dimineata pana la 9 apoi azi de la 3 la 5.
Eu pun mare pret pe odihna, fiindca stiu ca un organism odihnit se mentine mai bine din punct de vedere al sanatatii dar se pare ca mi-am dat programul peste cap.

Noapte buna, eu mai stau pe aici!

7 thoughts on “Ce faci cand n-ai somn?

 1. Recunosc ca nu am probleme cu somnul… 🙂
  Cand vine seara, rezist pana pe la orele 23-24, dar apoi cu greu mai reusesc sa tin ochii deschisi.
  Nu prea pot sa dorm in timpul zilei. In schimb, dimineata ma trezesc de pe la 5-6 cel tarziu, indiferent de ora la care m-am pus la somn.

 2. Vara e mereu o mica sau mai mare problema cand vine vorba de somn. Unde stau eu e putin mai bine, aer curat cat de cat te poti odihnii.

 3. La fel si eu. Dorm, in general, 3-4 ore. De exemplu, azi am dormit 3 ore. De la 6 pana la 9. Si acum uite-ma treaz si pregatit pana maine dimineata la 3-4-5.

  La mine e chestia ca si consum cola.

  1. chestia e ca daca as fi in vacanta si as sta degeaba as intelege, insa merg la munca alerg kilometri zi de zi, ma consum…

Leave a Reply

Your email address will not be published.