Blogging

Ce ai modifica la pato.ro?

Simt nevoia de o schimbare, cum nu doar eu sunt implicat in acest proiect, o sa va intreb si pe voi cei care ati adus aproximativ 18000 de comentarii si un trafic considerabil de cand blogul pato.ro a luat fiinta.

Fireste ca deciziile finale le voi lua eu, fiindca cel mai important este sa-mi placa mie…mai intai de toate pato.ro imi apartine mie si apoi voua!

Ce modificari ai aduce aspectului blogului pato.ro?

Ce lipseste?
Ce e in plus?
Ce ar trebui modificat, corectat, etc.?

Mi-ar place sa contribuie cat mai multi pentru a avea o imagine de ansamblu asupra ce va doriti.

Tagged , ,

16 thoughts on “Ce ai modifica la pato.ro?

 1. Si daca eu vreau pluginul edit comment, tu il instalezi?
  Conteaza sa iti placa tie, sa fii tu multumit. Pai cati nu au intrat la mine cu nemultumiri ca nu le convenea tema? Ce era sa fac? Sa-i ascult pe toti? Auzi si tu cum se pune problema: aceasta tema nu e profi, da senzatia de neseriozitate. Pai si cine a zis ca vreau sa fiu profi? Poate eu vreau sa fiu diferita, care e problema ta? Intelegi ce vreau sa spun?
  Uite, pe mine ma enerveaza putin ca de cate ori comentez trebuie sa imi scriu numele, adresa de mail si eventul website-ul. Pe alte bloguri datele se pastreaza…

 2. nu stiu daca pot sa fac asta, stiu ca te-ai mai plans dar cred ca e vorba de tema… dar daca pui doar prima initiala ar trebui sa-ti apara, doar asa fac si eu la tine :-p

  Fireste ca ceea ce imi place mie se face si ramane, dar e bine sa asculti pareri, nu sa le urmezi pe toate fiindca depinde si de gusturi. Plus ca daca e sa ascultam femeile =)) care isi doresc sa schimbe barbatii apoi se plictisesc de ei :-p.

 3. Sidebarul din stanga? 😀
  Headerul cu un link spre “home” si scrisul in partea stanga 😀

  1. nu cred ca o sa bag link pe header am vazut altii si nu-mi place, este butonul Home asa ca se poate folosi ca atare. Nici in Sidebar nu stiu daca m-as incumeta sa umblu

  1. nu se poate schimba tema, n-are rost

   Restul ti se pare ca nu-s? Am momentele mele… dar in general sunt fericit si indragostit, acum unde-i reciprocitatea Dumnezeu stie :)) “Unde-i reciprocitatea frate?!”

 4. Hmm, la atatea comentari ai putea sa te gandesti sa faci un forum!

  Mi-ar place daca ai oferi articole ceva mai stufoase, mai sentimentale cu ceva mai suflet, e doar o parere nu te supara acuma.

 5. 1. La recent comments să nu apară tot comentariul, ci primele 160-200 de caractere. Dacă scrie omul un comentariu mai lung, apare aiurea.

  2. Panel-ul central al temei să fie mai lat, par că astea din stânga și din dreapta îl copleșesc.

  3. Când dai click pe imaginea superioară să fii redirecționat pe prima pagină (ăsta e comportamentul pe destule site-uri).

  Dincolo de nimicurile 3 de sus ale mele… eu așa… mi-aș imagina ca tu să faci mai multe articole mai tehnice, dar nu legate de telefoane sau tablete, ci de nave. E doar o opinie și mulți s-ar putea să nu guste genul acela de articole. Dar eu consider acele articole tocmai cele prin care ai fi… „true to yourself”.

  1. O sa am in vederi cele amintite de tine.

   Articolele tehnice cum le numesti tu or sa mai apara, insa trebuie mai mult documentate decat alea de inspiratia de moment…iar cum n-am avut timp. Am fost plecat prin vacante e fireste ca nu am mai scris.

Leave a Reply

Your email address will not be published.