Blogging

Ce a insemnat RoBlogFest pentru mine!

Roblogfest 2012 pentru mine a insemnat, bifat si adunat mai multe experiente in premiera.
Momentan am sa ma rezum doar la eveniment…
– in premiera am participat la un concert Suie Paparude(un concert ok);
– in premiera mi-am dat seama ca Deliric n-are treaba cu “MC-ala”;
– in premiera am ajuns in Club Fabrica din Bucuresti, sincer am apreciat cum este amenajat!

Premierele continua prin faptul ca am vazut multi bloggeri cunoscuti, am facut cunostinta si m-am simtit bine alaturi de multi bloggeri, printre care: Dorotheea, Ariel, Kathy, Bianca Rus, Drd Emil Calinescu, GoldMidas.
Am avut placerea sa ii reintalnesc pe Andrei Cismaru, Papen si Serban Paun.
In sfarsit l-am cunoscut pe Marius (Blogatu).

Am cunoscut si o persoana foarte deosebita, cu care sper sa mai am placerea sa ma intalnesc ea este Tilla (si al ei sot, un om de nota 10), al carei blog vi-l recomand si care va intra in vederile mele zilnice!

Sincer anul asta nu m-a interesat mai deloc premierea…n-am sa comentez nimic pe aceasta tema, ii las pe altii sa o faca.

Tagged , , , ,

29 thoughts on “Ce a insemnat RoBlogFest pentru mine!

 1. Pato, daca nu te superi pe mine 🙂
  De Perfu nu ai zis nimic.. si el a fost prezent la RoBlogFest

  1. A fost! A fost…ne-am salutat am schimbat cateva vorbe si atat. Eu n-am nimic cu el, doar ca la mine pe blog eu nu injur, deci astept acelasi respect si de la cei care vor sa comenteze.
   Nu vreau sa incepem iar! Chiar vreau sa trecem peste… nu poti sa ma intrebi si tu cat am baut, daca am mai nimerit hotelul :-p :)) Cati Alisteri am vazut!?>

 2. Si eu ma bucur ca te-am intalnit. O mare parte din premierele ce le-ai enumerat sunt premiere si pentru mine, ca sa spun asa 🙂

  1. Premierele pentru mine nu s-au terminat…adica Roblogfest chiar daca nu la petrecere a mai facut niste premiere pentru mine, o sa aflati in curand :(.

  1. mi-a povestit 😀 ca v-ati intalnit si de la tine cred ca stia de mine din cate am inteles. E o tipa de nota 10 si sotul ei la fel, niste oameni super!

  1. Daca citeai pe blogul lui, intelegeai ca era panicat pentru ca nu prea are experienta in blogosfera si cerea numai pareri prin articole . Mai bine va canta .

 3. Buna Pato. Multumesc mult pentru cuvinntele frumoase. Pe Maine sper si eu sa scriu de Roblogfest si sa pun niste poze. Adevarul este ca am aflat de la Tudor de pe blog despre tine. Ne auzim.

 4. Pingback: Roblogfest
 5. Data viitoare, dacă o să fiu pe plaiuri mioritice (deşi nu cred), anunţă-mă din timp. Poate aveţi nevoie de un barman, de un ospătar, un curier ceva. Aşa ajung şi eu la RoBlogfest ăsta, puteţi bea fără griji că vă duc eu în spate acasă, intru şi eu în lumea bună :))). Glumesc, desigur. Felicitări. E admirabil faptul că ai reuşit să ajungi acolo. Chiar meriţi, eşti bloggerul cu cea mai rapidă ascensiune pe care îl cunosc. Congragiuleişăn!

 6. Din ce am auzit nu imi pare foarte rau ca am lipsit. Oricum nu ar fi fost asa de frumos ca anul trecut cand am castigat la 2 categorii. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.