Blogging

Casa noua!

 

Cu totii cred ca am trecut macar o data prin schimbarea domiciliului. E frumos sa te muti in casa noua, dar si neplacut in acelasi timp. Daca stam sa contabilizam munca depusa, pentru amenajarea noului camin, verificarea tuturor instalatiilor, zugravitul, schimbarea designului casei, mutarea mobilei sau achizitionarea alteia noi.
Praful inhalat in urma lucrarilor, cheltuielile premergatoare unei investitii destul de importante si toate aceste sacrificii in speranta ca va fi mai bine. Ne mutam de fiecare data cu speranta da a duce un trai mai decent, mai comod si plin de bucurii. Astfel ne bucuram de satisfactiile muncii depuse pana atunci si in timpul acela infernal in care totul e un haos general si o vraiste, o dezordine neplacuta si inestetica.
Cu speranta asta traiesc si eu in aceste clipe…Imi iau o noua casa!
Da am fentat criza si am reusit sa economisesc ceva pentru asta.
Acum muncesc la reamenajarea ei fiindca am cumparat-o la rosu. Este o munca titanica cei care au trecut prin chinul asta pot sa imi dea dreptate, dar de asemenea imi vor spune ca si merita sa te asezi la casa ta sa nu mai stai cu chirie sau la parinti, in cazul meu cu parintii sau la camin.
Deja aveam o varsta si era cazul sa imi vad de viata mea, sa plec pe calea mea. Acum sper ca va fi o cale lipsita de obstacole sau cu unele pe care le voi putea dribla, fenta, evita sau daca nu sa pot trece peste ele.
In curand am sa public adresa, stiu ca e o nebunie sa fac asta… dar vreau sa primesc de la voi scrisori, vederi sa va invit la petrecerea de casa noua. Sper sa termin in cel mai scurt timp, ca m-am saturat de salopete, desi eu nu prea am muncit, un prieten ducand cam tot greul in spate. Momentan nu divulg secretul!
imagine via.

20 thoughts on “Casa noua!

 1. >Stai ca nu am inteles, sunt cam obosit dupa cele 44 de stii tu ce…
  Ti-ai schibat adresa din buletin sau domeniul blogului?
  Oricare ar fi schimbate iti urez casa/blog de piatra!!!

 2. >Verifica corespondenta de la noua adresa, i-a vezi…. cum crezi ca am fost 100% sigur ca esti tu?

 3. >ati ghicit, dar va rog sa nu mai comentati acolo, fiindca cel mai probabil mesajele voastre vor fi sterese, cand voi incepe voi incepe cu un articol scris in stilu-mi caracteristic.
  Acum e in faza de proiect inca!

 4. >Hehe, fruumooosss. Abia aștept să vin în vizită :)). Pe wordpress alea-alea. dacă ai nevoie de ceva dai un mail și te ajut.

 5. >Ah, deci e vorba de un blog?…eu chiar credeam că vorbeşti de o casă adevărată. 🙁 mi-ar fi plăcut să ajut în timpul liber… măcar cu privitul 😀

  Şi invitaţia la petrecere suna bine…mai ales că deja în mintea mea era un peisaj cu soare, o casă, o curte cu mulţi prieteni, un grătar, poze, muzică, distracţie…ahhh….să revenim totuşi pe pământ!

 6. >Ma bucur pentru tine. Aşteptam să ne deschizi uşa si să ne dai ceva de baut. :d

 7. >Felicitări ! Să-ţi intre cât mai mult soare pe ferestre şi cât mai mulţi prieteni pe uşă ! Să ai articole frumoase şi interesante, cu multe comentarii ! (Ursitoarea a grăit !)

 8. >Si eu ma gandisem la casa-casa, adica pe bune casa, desi cand am citit treaba cu publicatul adresei, mi-a dat de gandit. :))
  Pai felicitari si asteptam inaugurarea oficiala! 😀

 9. >Esti unul dintre putinii norocosi din tara, care pot sa-si cumpere o locuinta proprie, asa ca felicitari ! Sa ai parte in ea numai de bucurii !

 10. >Felicitari pentru noua casa, stiu ca e putin complicat la inceput, dar te acomodezi repede, cel putin in online nu trebuie sa-ti parasesti vechii prieteni.

 11. >Ooo, felicitari. Iti doresc trafic gigant si blogroll de calitate superioara.

 12. >sa-i schimbi designul 😉 bafta cu noua adresa si toate urarile de mai sus 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.