Blogging

Cartea mea de vizita. Pato Basil

Am vazut in ultima vreme ca toata lumea isi face carti de vizita, am vazut la mai multi bloggeri…ba chiar eu am primit niste oferte pentru astfel de servicii, insa am considerat ca n-am ce trece intr-o asemenea carte de vizita.

Nu ma consider blogger, sunt doar un student cu aspiratii. Poate cand voi obtine titlul de inginer, dupa promovarea examenului de licenta, atunci voi avea ce scrie pe o carte de vizita.

Daca mi-as face acum o carte de vizita. cred deja ca blogul(si poate retelele de socializare) reprezinta o carte de vizita si internetul e la indemana tuturor, ar arata cam asa:

Cu mesajul “Google it!”

Tagged , , , ,

21 thoughts on “Cartea mea de vizita. Pato Basil

  1. unii ar zice “sunt blogger ce naiba!”, trebuie sa fiu original… desi este posibil sa se mai fi gandit cineva la asa ceva, insa eu sincer iti spun ca n-am mai vazut.

   Si cred ca o sa pun si in aplicare ca sa fiu primul, dintre cei care mi-au vazut ideea.

 1. Si eu am carti de vizita de blogger, numai ca mi-au mai ramas ca 50 si trebuie sa le aruncpentru ca nu mai corespund niste date pe acolo si tot ma suna diversi cetateni onorabili si e musai sa le explic tuturor ca partea aia cu mancare nu mai e valabila. In rest, da, chiar m-au ajutat.

  1. te-au ajutat? Eu nici nu prea am fost pe la evenimente foarte mult…dar si cum am spus in articol pana de curand nu stiam ce sa trec pe ele.

 2. Pai stai ca nici eu nu am ajuns pe la evenimente, dar mergand foarte des prin casele diverselor persoane care ma angajau, lasam cateva carti de vizita si proprietarii le dadeau mai departe altor cunoscuti si atfel imi faceam reclama la greu,. Dar asta e cazul meu si acum nu mai e valabil asa ca am sa arunc cartile ramase ca vreau sa imi fac altele noi.

  1. profesia mea nu-i de blogger, nu stiu daca ma defineste…bine nu o sa incep iar cu prelegeri ca nu ma consider blogger, dar nu unul profesionist.

 3. Sti, incepusem si eu sa observ ca tot mai multi au carti de vizita. Am avut si eu o tentativa de a-mi face, dar momentan am spus ca nu are rost. Nu inca cel putin. Pot fi utile in unele cazuri, nu se stie niciodata.

 4. Careva sa zica, totul se rezuma la online in zilele noastre. Lasa ca termini tu ingineria si o sa ai cu ce te lauda!

 5. Interesanta idee, nu cred ca pentru un blogger ii este utila o carte de vizita deoarece cartea lui de vizita adica a ta este blogul si retelele sociale.

  1. Mai e bine pe la evenimentele cu oameni multi sa mai imparti cate ceva, fiindca oamenii sa-si aminteasca ca s-au intalnit cu tine mai ales daca nu esti Zoso pe care-l stie toata tara…eu pana acum n-am folosit aceasta practica insa, sunt tentat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.