Blogging

Cand te lasa inspiratia

Inevitabil in viata unui “scriitor” apar momente moarte, momente in care simte ca nu exprima ce isi doreste sau nu are nimic de exprimat, asta e clar!

Ce faci cand te lasa inspiratia?

1. Cel mai bine ar fi sa iei o pauza… pana cand simti ca aceasta a revenit!
2. Poti sa o lalai daca iti asumi faptul ca o aberezi si pierzi timpul, atat pe al tau cat si al cititorilor.
3. Poti sa scrii despre inspiratie…ca in cazul de fata!

Cred ca trec printr-o perioada sensibila, in care simt ca nu ma regasesc in cuvintele pe care le astern in articole. Probabil reprezinta o perioada de tranzitie. Sper sa revin, cat mai repede, la forma optima si sa ma simt eu bine, cand public un articol pe blog.

Tagged , , , , ,

30 thoughts on “Cand te lasa inspiratia

 1. Cand te lasa inspiratie inseamna ca e cazul sa scoti nasul din calculator, sa faci o pauza, eventual pui mana pe aparatul foto si sa iesi la o plimbare.

  1. Nu stiu daca e asta, probabil e altceva…vom vedea poate se linistesc apele. La plimbare am mai iesit, distractii, fotografii 😀

  1. Asta incerc sa fac sa ma bucur de viata, sper sa vina adica apar unele idei dar nu-mi place cum le astern in cuvinte.

 2. Cred că oricine trece periodic prin momente în care nu-i chiar în “apele sale”, dar cum ziceam e periodic, cum vine aşa dispare… că probabil o să mai revină odată… va trece şi atunci.
  Inspiraţie îţi doresc! 🙂 să revi în apele teritoriale 😉

  1. Apele se linistesc trebuie doar timp… am stat ieri ore intregi sa facem teste de trageri a unui model panamax in apa calma. Fiidnca dupa ce trecea modelul trebuia sa asteptam 40-30 de minunte sa nu mai existe miscari ale maselor de apa in bazin.

 3. Sunt bune pauzele, Pato. Nu cred ca ti-ar strica si tie o zi, doua in care s-o lasi mai moale cu calculatorul. O meriti 😉

  1. O sa iau pauza probabil cand o sa merg la Cluj, alea 2-3 zile… cred. N-am sa incerc sa ma complic si cu netul in perioada aia, doar chestii offline o sa ma dedic cunoasterii clasice.

  1. Poate dar imi doresc ce e mai bun, sa fac cat mai bine…si chiar nu sunt mandru de articolul asta 😀

 4. Si eu trec deseori prin aceste “stari” si atunci incerc sa public mai rar. Chiar nu m-as simti confortabil sa trantesc o gluma, un clip de pe youtube sau o poza cu un citat motivational, doar de dragul de a scrie ceva acolo.

 5. Sincer, asa ceva nu mi s-a intamplat niciodata. Daca intr-o zi nu am chef de scris, nu scriu. Poate sunt prea obosita sau nu am timp. Iar eu scriu doar daca un subiect “arde”. Daca ma framanta ceva extrem de tare in acea zi. Poate ai remarcat, nici nu mai pot raspunde la comentarii dupa 2-3 zile de la publicarea unui articol. Ma plictiseste rau subiectul. :))
  Fac pariu ca si maine tot aici o sa fii. 😀

 6. Ia o pauza, iesi in natura si uita putin de net/pc. O sa-ti faca bine si sunt sigur ca o sa revi cu o inspiratie ‘bruta’!

 7. Toata lumea o are. Cauza, zic eu, sunt modificarile din viata. Asa cum natura renaste in perioda asta poate asa se va intampla si cu tine.

 8. E de la vreme măi Pato, eu spre exemplu acum stau ca pe ace, nu-mi vine să stau în casă, așa au fost toate zilele însorite, dar trebuie să-mi fac timp să văd cum mai stau trebuirile în online, să văd ce mai faci tu, x și y și să ies. Deci, la mine cel puțin este din cauza vremii sau a timpului dacă ar fi s-o luăm așa.

 9. Problema mea, tot mai des, e că nu mă pot concentra doar pe un subiect anume, îmi vâjâie prin cap o grămadă pe idei, dar când vreau să stau să scriu despre ceva, nu pot. Cred că e agitația asta de sfârșit de an și licența de vină, sper prin vară să mi se calmeze creierul :))

  1. Da ai alte prioritati si nu te poti focusa pe restul, banuiesc ca asta e cauza si nu cred a fi ceva in neregula. Succes inca o data cu licenta :D.

Leave a Reply

Your email address will not be published.