Blogging

Braila – Cluj via Brasov

Am cumparat deja biletul spre Cluj, unde voi ramane 2 zile vineri si sambata… si unde sper ca voi putea cunoaste toti oamenii cu care am interactionat online si in real life.

Chestiile importante au fost deja aranjate, drumul si cazarea… acum nu ne ramane decat sa descoperim locul, oamenii si de ce nu cultura, care ma astept sa fie diferita decat cea din estul tarii.

Maine dimineata la 7:20 plecam din Gara Braila, spre Brasov unde vom hoinari cateva ore de unde vom pleca mai departe, cu un tren international cica spre Cluj Napoca. Vom ajunge in Cluj pe la 02:10 fireste noaptea…ne vom bucura de viata de noapte, cat vom putea in drum spre locul unde vom fi cazati urmand ca dimineata sa fim pregatiti pentru a asedia orasul. Vom bate la pas toate stradutele, spre cele mai importante obiective si nu numai.
Abia astept sa fac fotografii in Brasov si Cluj Napoca, fiindca voi calatori iar cu trenul ma gandesc ca vor aparea noi subiecte de articole. Pentru a nu ma plictisi amici de la evomag mi-au trimis o tableta google nexus 10, pe care am de gand sa pun ceva filme.
Vineri dimineata, dragi prieteni vom fi in Cluj cu chef de plimmbare… eu si Giolly.

24 thoughts on “Braila – Cluj via Brasov

  1. Am vorbit din timp cu domnisoara Alexandra 😀 si s-a nimerit ceva chiar super ok… 10 inch pentru filme. Mi-am pus deja vreo 6 filme pe ea, cred ca ajung

 1. Foarte organizat mai esti. O sa fie o experienta interesanta. Drum usor 😀 si normal… distractie placuta! Astept poze 😛

  1. Pai ca sa iasa frumos, fara surprize neplacute trebuie sa ai o vaga impresie despre ce se va intampla. nu?

  1. Hei, imi cer scuze dar n-am mai intrat pe blog n-am vazut comentariul asta. Poate voi mai ajunge in Cluj, sau cum esti tu calatoare ne vom intalni prin alte parti.

  1. Poate voi ajunge si in Baia Mare, asa ca voi citi la tine pe site despre obiectivele turistice ce merita vizitate 😀 si te voi ruga sa-mi fii ghid.

  1. Am bifat, a fost frumos… exista ceva asemanator si in Galati chiar nu mi-e rusine cu ce este in galati in comparatie cu ce am vazut la Cluj.

  1. Am facut niste fotografii interesante cred, la o prima vedere aseara… voi impartasi cu voi in zilele ce urmeaza.

  1. Am vizitat si spitalul pe afara si pe timp de zi si de noapte. Arata interesant.
   Ma bucur ca n-am intrat in el!

 2. Clujul este orasul tineretilor mele :))
  Devin nostalgica numai cand ma gandesc la parcul central si la lacul de acolo 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published.