Blogging

Blogul este acum intreg

Cum v-am anuntat in ultimele zile, astazi am importat articolele si  de pe vechia adresa, mi-am mutat mobilierul ca sa fi in ton cu un articol publicat cu ceva vreme in urma. De adus mobila am adus-o dar acum este ceva de munca sa o asez pe fiecare la locul ei sa ii gasesc locul potrivit… fiindca in urma importarii  etichetele de pe blogger s-au confundat cu categoriile de pe wordpress si acum trebuie sa modific la fiecare articol aceste dereglari, sa bat niste cuie si sa arunc la gunoi ce nu mai este folositor.

O gramada de munca! Nu ma plang, dar este ceva complicat sa te muti  de aceeas sper ca e ultima oara… oricum eu sunt un tip statornic, nu-mi place sa schimb mereu chestiile. O sa reiau parteneriatele pe care le-am avut pana acum, intr-un mod sau altul. Acum ma gandesc daca sa-mi pun iar blogroll sau sa imi fac o pagina separata pentru linkuri. Sper ca in cel mai scurt timp sa rezolv si impedimentul asta.

Sper ca pana saptamana viitoare sa pot sa activez in conditii normale si sa ma simt ca acasa aici.

Rectific putin, redirectul l-am anulat pentru a putea prelua blogrollul de pe vechiul blog, iar asta din pacate se face manual…

32 thoughts on “Blogul este acum intreg

  1. da trebuie sa imi cumpar o masina cu multi cai putere de pe urma acestui blog:))

 1. Deci acum copilul e dezvoltat complet, nu mai există nici un risc..s-a terminat prematuritatea..

  M-a amuzat acum că am văzut că ţi-e frică de tine – eşti propriul tău duşman :))

 2. Dacă-ți pui blogrollul pe o pagină separată, toți cei care au făcut schimb de linkuri cu tine vor fi complet dezamăgiți.

  1. inteleg dar problema este ca sunt prea mult si va trebui atunci sa mai renunt la unele parteneriate cu parere de rau:(, problma e ca nici nu stiu pe care sa le pastrez si pe care nu. Eu oricum imi citeam tot blogroll-ul. Stiu ca nu cade bine la nimeni si nici mie nu-mi cade deci cel mai bine ar fi sa renunt ca sa fie fairplay.

 3. Aceeasi problema am avut-o si eu cu etichetele si categoriile, dar inca nu am rezolvat-o. Poate o sa o rezolv si eu odata si odata.

  1. multumesc de pont, momentan am inceput sa fac pomelnic la vii in footbar:))… pe viitor cred ca o sa-ti urmez sfatul

 4. De curiozitate, cat timp ti-a luat sa importi toate articolele, ca la mine a durat o zi intreaga? 🙁

 5. PPato, am o rugaminte, nu se pastreaza numele, mail-ul si website-ul cand vreau sa postez la tine, poti face ceva cu plugin-ul ala?

  1. Nice nu te semnezi “Nice”, site-ul nu e summerday.ro? Mie asa imi apare si linkeaza catre tine!
   Care e problema ca nu inteleg?

 6. Bine ai venit in “casa” noua. Imi place cum arata blogul tau, dar imi place foarte mult cat de bine se incarca. Unde ai hosting?

   1. Nu poti sa afli numele firmei de hosting? Sunt foarte incantat de rapiditatea cu care se incarca, si as fi si eu interesat de un host mai rapid. De aia insist atat. 🙂

 7. Pato, referitor la ce spunea Nice, problema este ca de fiecare data cand lasam comentariu, trebuie sa scriem din nou numele, email si website, aceste lucruri nefiind ,,memorate” inca de actualul blog 🙂 Nu e chiar foarte deranjant, e un micut aspect care ma gandesc ca e bine sa il ai la cunostinta 😛 Ai facut treaba buna aici, oricum, intr-un timp scurt! 😀

 8. I’ve been visiting your blog for a while now and I always find a gem in your new posts. Thanks for sharing.

Leave a Reply

Your email address will not be published.