Blogging

Blogosfera step by step

In blogosfera Romaneasca  totul e in continua miscare. O transformare continua, as putea spune, ceea ce e de bine. Din ce in ce mai multi bloggeri mari sau mici(chiar si mijlocii) vin cu propuneri cu initiative, e impresionant cat de mult de implica si ca isi doresc sa munceasca…unii dintre voi poate credeti ca totul e usor, ca se distreaza ca au numai de castigat dar nu e chiar asa. Sa organizezi un eveniment, cat de mic poate fi el, trebuie depusa o munca titanica pentru ca totul sa fie perfect sau macar sa se incadreze in unele limite de bun simt.
Am vazut ca si multi tineri se implica cum a fost campania Transalpina. Felicitari initiatorului!

Mai nou in blogosfera a aparut un nou proiect, un fel de festival(nu de muzica) al bloggerilor numit BlogStock.
Ce presupune?
Din cate am inteles eu va fi un fel de tabara de vara pentru bloggerii din toata tara, care doresc sa se intalneasca cu oameni care impartasesc pasiunea de a scrie. S-au ales doua locatii pentru cei care prefera marea la Vama Veche, în perioada 15 iulie-15 septembrie 2011 iar pentru cei care prefera muntele si aerul tare in judetul Mures la Ibanesti, în perioada 16-21 august 2011.
Cred ca as incerca si eu sa ma duc la Tg Mures… fiidndca Vama nu prea ma atrage.

Tagged ,

11 thoughts on “Blogosfera step by step

      1. majoritatea bloggerilor sunt din capitala… dar in ultimul timp mirajul a ajuns si in provincie si cam incep sa se schimbe inclinatiile balantei.

  1. a fost superb pe transalpina. chestiile astea sunt vitale pentru a reusi in blogosfera, ma refer la intalnirile din offline

    1. mi-ar fi placut sa particip si eu, poate la urmatorul eventiment de gen o sa bifez prezenta si nu numai 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.