Blogging

Blogmeetul din Galati – remarci

Asa cum bine a spus Gabriel, amfitrionul serii de la BGG3, Pato o sa scrie de rau despre noi, voi incepe cu remarcile negative.

In primul rand trebuie sa spun, ca am facut un efort sa merg fiindca eram foarte racit, deci nu eram chiar in apele mele…nu era foarte activ, eram probabil palid si singurul moment in care m-am aprins mai tare a fost cand am auzit in gura mare ca  “Pato a zis pe facebook “sunt racit, am nevoie de un suflet feminin si fierbinte sa ma refac :))“, nu ca n-as fi zis asta dar parca pe facebook e diferit, asa ca o sa fiu mai atent ce public de acum inainte.

Punctul doi, chiar daca a fost cel mai mare eveniment  “bloggmeet” la care am participat tinand cont numarul de participanti a fost ciudat, sau nu eram eu in forma. N-am avut ocazia sa socializez prea mult, n-am putut sa-i cunosc pe toti…poate erau si ei prea timizi si eu, dar si eu eram nitel bolnavior(nu ca as fi “vreun sufletul petrecerii”)…dar orice lucru pozitiv vine si cu situatii din astea.

Bai mi-a placut enorm totusi ca au reusit sa adune atatia oameni, chiar daca nu toti erau bloggeri, a fost ceva wow cand am ajuns acolo si erau deja cred 15 de persoane si au mai venit inca pe atat.

A fost super ca s-au organizat misto, mie imi e teama de chestii din astea mi-e frica sa-mi asum raspunderea… fiindca n-am mai facut asa ceva. Au gasit si sponsorii ceea ce a fost super cool, mai ales ca eu nu aveam cu ce ma intoarce noaptea de la Galati acasa…fiindca efectiv nu circula nimic.
Asa ca pe aceasta cale ii multumesc lui Gabi care a pus problema, Georgianei(de la Revista Explore) ca a facut totul posibil si fireste taxi Samatax, pentru masina pusa la dispozitie din acea locatie pana in Braila!

Am inteles ca localul Yoobi a pus la dispozitie prima bere gratis, iarasi un punct in plus chiar daca eu am baut o vodka si o ciocolata calda probabil ceilalti s-au bucurat si pentru acest mic amanunt, chiar si eu am apreciat pentru colegii mei asta!
Muzica buna, un pic cam tare pentru activitatea noastra, dar fireste era sambata seara lumea dorea sa petreaca nu sa stea ca mosii aia de bloggeri la taclale pana dimineata.

Mi-a placut evenimentul per ansamblu, imi pare rau ca starea mea de spirit n-a fost mai activa.

Tagged , , , ,

9 thoughts on “Blogmeetul din Galati – remarci

  1. Teoretic, și vodka trebuia să fie din partea casei la primul rând, dar cred că ne-am bulibășit acolo printre beri :). Vezi, mai apar și chestii necontrolabile la astfel de evenimente, dar n-a murit nimeni :). Așa că vin cu drag în Brăila când veți organiza ceva ;).

    1. Doamne fereste, vodka mea n-am pus-o la minusuri :)), mi-a facut placere sa o beau…impreuna cu voi.

  2. Mosii aia de bloggeri :)))
    Mi se pare normal cand te intalnesti prima data cu cineva sa primeze statul la taclale, asta era ideea, sa va cunoasteti unpic mai bine.

    Pe mine ma intimideaza grupurile mari de oameni, imi vine greu sa comunic si am observat ca tind sa ma sustrag de la conversatie si sa las asta in seama altora 😀

    Oricum, bravo voua ca v-ati adunat atat de multi. Adevarul e ca nu e usor sa reusesti sa sincronizezi oamenii, sa ii aduci in acelasi loc. Fiecare cu programul, timpul si viata lui. Deci felicitari celor care s-au ocupat de organizare!

Leave a Reply

Your email address will not be published.