Blogging

Blogmeet la Galati

Sambata, 10 septembrie 2011, va aveam loc BlogMeet Galati(unii ii zi TweetMeet, insa eu n-am inca cot de Twitter desi se tine lumea de mine sa-mi fac). Daca are cineva placerea sau curiozitatea sa ma cunoasca, este asteptat la Galati, fiindca voi fi acolo in carne si oase, acoperite de imbracaminte fireste.

Le multumim gazdelor care s-au ocupat de toate: Pioneza dintre Fese, Oana Reveica si Oana Pasat. Sunt sigur ca au depus o munca titanica si ca totul va fi perfect pana in cele mai mici detalii, fireste cu ajutorul SuperOanelor, ca Daniel nu cred ca s-a preocupat de detalii…Oricum ar fi ma duc la Galati sa le cunosc pe SuperOane, sa ma pupe fireste… sa-l revad pe Daniel, sper ca  si pe prietenii din Focsani, pe care i-am putut cunoaste acum vreo luna, pe Bogdan si nevasta sa, hoinarii brasoveni.

La eveniment si-au anuntat sosirea si Chinezu cu toata China( adica Dream teamul lui) din care face parte si Stefan Murgeanu. Fireste amicii craioveni, sa nu-i uit: Nebunia si Neydamn aka Cretzu .

Sper sa nu se supere cineva daca l-am omis… voi aminti sigur de el dupa intalnire! Invitatia este deschisa pentru oricine poate sa ajunga din cate stiu eu mai multe detalii discutati cu Daniel(pionezadintrefese.ro).

Ne vedem acolo!

 

Tagged , , ,

24 thoughts on “Blogmeet la Galati

  1. O sa fie la malul apei prietene!… O sa treaca la apa pe Dunare, in timp ce noi o sa stam de vorba ca nu o sa pot sa nu amintesc de dulcea apa a Dunarii… cu care se zice ca ies cele mai bune ciorbe de peste lipovenesti. Galatiul este un oras care a avut si el port fluvial, faleza Dunarii la Galatiului e deosebita :)! Cum as putea sa nu vorbesc despre apa, cand fetele au spus ca or sa bea doar apa plata :)? Pana si Blonda lui Chinezu( berea) e facuta din apa de izvor, hamei, malt si nu mai stiu reteta…ca n-am prins toate reclamele la TV.

 1. Portul din Galati este “maritim” (in sensul ca vasele maritime pot ajunge pana la el, cu conditia de a fi incarcate numai pe jumatate!)

  1. dar daca tinem cont ca e port la Dunare- iar Dunarea e un fluviu… putem spune ca e un port fluvial(din considerentul asta). Dar multumesc de informatie!

  1. pai afli care mai sunt bloggeri prin Alexandria si va dati intalnire la un suc :), e greu?

  1. pff nu stiu, sper sa ajung pe la Cluj ca mi-am facut prieteni bloggeri pe acolo… dar nu stiu cand.

  1. vor mai fi ocazii Tudor! Chiar imi pare rau nu fiindca nu vii, ci din cauza motivului care te retine :(…

 2. Mie si nevestei mele 🙂 ne va face placere sa va cunoastem… ne vedem sambata

 3. Pingback: Hoinarii merg la Blogmeet Galati – Hoinari in Romania
 4. Multumim Pato pentru ospitalitate. A fost o ocazie buna sa cunoastem niște oameni foarte foarte faini

  1. 🙂 ma bucur ca v-am cunoscut… pe cat m-am priceput si eu, inca sunt tanar si poate nepriceput! Sper totusi ca v-ati simtit bine.

 5. Dimpotrivă Pato, eu cred ca ești unul dintre putinii bloggeri care se pricep la asta… Ne-am simțit excelent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.