Blogging

Bloggingul apropie oamenii!

Dupa cum va spuneam ieri am fost la un blogmeet organizat de vecinii vranceni, pe care imi doream sa ii cunosc. Evenimentul a avut loc pe terasa Irish Pub, un loc prea putin cunoscut din cate am putut observat eu prin scurta mea incursiune in orasul Focsani. Localul si oamenii au creat un mediu ambiant propice discutiilor de tot felul. Verdele care de altfel e si in tedinte, “scoate in evidenta ochii soacrei” a fost culoarea cromatica domeninata( poate nu va intereseaza, dar eu am fost in pas cu moda- din intamplare).

Vecinii vranceni au aratat ca sunt destul de ospitalieri, m-au adoptat imediat :). Multumesc! Ii multumesc in mod deosebit lui Tudor pentru deosebita grija pe care mi-a purtat-o, fara de care nu cred ca ma descurcam sa ajung in punctele cheie ale orasului…

Ce pot sa zic fata de bloggerii braileni, blogosfera vranceana are cativa pasi inainte fiindca ei se cunosc destul de bine intre ei au initiative, fireste timide ca orice inceput dar macar acestea nu lipsesc. Au niste bloggeri care au ceva experienta, care au putut participa la niste evenimente nationale si au observat potentialul blogosferei romanesti. Fireste cu totii suntem la inceput, fata de ce este in occident, dar ne dorim sa progresam?

Nu pot sa va spun ce proiecte au discutat inca, fiindca nu ar fi fair… sa fac public niste chestii din bucatarie. Poate dupa ce le demareaza o sa rog blogosfera braileana sa sustina, fiindca in viziunea mea o chestie regionala ar trebui gandita mai mult decat la nivel local, cel putin aici la noi in estul tarii.

2. Rufă Remus – radio-deejay.ro
3. Cozma Ioana – ioanacozma.wordpress.com
4. Dan Ştefan – danyrolux.blogspot.com
5. Mustatea Costel – teknoshop.ro
6. Andra Bălţatu – andlilbook.blogspot.com
7. Paic Andreea – tedoare_mintea.blogspot.com
8. Roşca Liviu Ionuţ – copilublog.net
9. Gabriel Micu – milcovul.ro
10. Dan Trofin – patrickdan.blogspot.com – djpatrickdan.wordpress.com
11. Adi Mangu – schitze-din-viatza.blogspot.com
12. Bezea Tudorel – staupenet.ro – vrancea.com.ro
13. Reissa Schwartz – reissa.wordpress.com
14. Cristi Irimia – vranceamedia.ro
15. Maxim Valentina – mxmvalentina.wordpress.com
16. Florea Cristian – floreacristian.ro

Si fireste eu care am fost numarul unu… oaspetii sunt tratati special la Focsani!

Bloggeri braileni noi ce facem dormim? Ii lasam pe toti sa alerge in fata noastra? Va place sa ducem trena?
Prietenii vranceni au spus ca ar fi onorati sa participe si ei la un blogmeet de-al nostru, dar pentrua asta ar trebui sa hotaram din timp cand, cum, unde!

Tagged , , , ,

29 thoughts on “Bloggingul apropie oamenii!

 1. in putinul timp de cand m-am apucat dimineata sa citesc articole de pe bloguri ca si cum as citii ziare, de parca nu ma mai pot oprii din a socializa pe bloguri. chiar te prinde si ma simt mai aproape de trairile voastre si chiar m-i le imaginez si incerc sa le inteleg, punandu-ma chiar pe mine in locul vostru!

 2. Frumos, au inceput sa se miste lucrurile si in orasele de provincie. Din pacate nu pot sa spun acelasi lucru si despre bloggerii din orasul meu 🙁

 3. pai de ce si la voi la Piatra Neamt sunteti cativa bloggeri tu, Roxxy… ati putea sa faceti ceva!

  1. Simplu nu-s! 🙂 nu-mi place sa ma fac cunoscut… vrei sa ma cunosti vii la un blogmeet la care voi participa si eu. Altfel sunt scump la vedere.

 4. ma, frumos acolo la voi, dar asteptam si eu ceva concluzii pe diverse teme de discutie… n-am prea vazut asa ceva

  1. cum spuneam eu am fost oaspete, nu pot sa le divulg secretele… daca ei vor sa o faca fie, dar eu ma abtin ca asa e frumos! 🙂

 5. Sigur sunt foarte interesante aceste intalniri, posibil as participa si eu.voi nu?

 6. Heeei, deja e a doua intalnire la care participi. Bravo tie! 😀 Pe mine ma cuprinde comoditatea in vacanta, nu stiu daca m-as deplasa asa :)) Dar chiar te felicit!

 7. Eu as fi tentata de o apropiere de oamenii din blogosfera mea, de cei pe care ii citesc zilnic, cu care comunic des. Blogosfera bucuresteana ma lasa rece. Dar vad ca tu esti foarte sociabil si doritor de noi relatii. E un lucru pozitiv. 🙂

  1. Nu prea vad sa am drum curand prin bucuresti, dar daca ajung te anunt… ca si cu mnealui as vrea sa ma vad si ar fi mai multi.

 8. As merge si eu la o astfel de intalnire…dar ”fenomenul” blogging-ului in Teleorman nu este asa de cunoscut 🙁

  1. ei lasa ca nici la noi, nu te saluti toata ziua cu bloggerii pe strada 🙂 de asta ne si intalnim asa organizat!

Leave a Reply

Your email address will not be published.