Blogging

Bloggerii din Braila si Galati au pus-o de-o “vedeala”

Am sa incep iar ca in cartile istorice, fiindca e un eveniment de insemntate pentru regiunea Braila-Galati sau Galati-Braila, sa nu se supere careva!

Astazi Sambata, 4 iunie 2011, ne-am intalnit bloggeri din Braila si din Galati(unul singurel) sa punem regiunea la cale. Ba nu, sa punem tara la cale!

Mi-am facut siesta azi de la 1 la 3, sa ma prezint acolo frumos, fresh, cum se cade. M-am echipat cu tinuta din dotare si am fugit spre locatia care fusese stabilita, ARTCafe. La 4 fara 3-4 minunte m-am prezentat  la locul stabilit, putin timid… ma apropii de un grup de oameni ce stateau la terasa.

“Aici e intalnirea cu bloggeri?”

“Da!Da!” striga glasuri de copii;

Dau noroc cu toti barbatii, salut doamnele si domnisoarele, iau loc si-mi comand o bere.

Se deschid discutii aprinse si culmea cineva a luat cuvantul si nu eram eu acela…Un nene mai batranel(glumesc) monopolizeaza toate discutiile si culmea nici blogger nu era(cica avea un blog de vreo 10 ani-banuiesc ca era site- in care avea 5-6 posturi).

A venit o vijalaie mai apoi si a trebuit sa intram in “crama”, care era goala… dar era totusi misto ca era racoare. Locatia a fost aleasa chiar misto, a fost o ambiata placuta atat afara pe terasa cat si inauntru, sub pamant!Am mai discutat una alta despre societate, despre mai multe chestii, am abordat diferite subiecte.

Fara sa-mi dau seama orele trecusera, se facuse 8, pe nesimtite.

Din pacate a trebuit sa spargem gasca.

Sper totusi sa ne revedem poate data viitoare in Galati, sa facem o data la Braila si o data la Galati si tot asa.

Am fost asa Pato(cel mai blogger regional), Pioneza dintre Fese, Teo, Marian, Ionut, Copil atomic, Doina Popescu, Sabrina, Miss imperfect, Giolly, Angelo, Cosmin Pacuraru, Florin Dediu.

Asa a trecut primul meu blogmeet, sper sa nu fie si ultimul!

Tagged , , , , , , ,

24 thoughts on “Bloggerii din Braila si Galati au pus-o de-o “vedeala”

  1. capacele la sticlele cu bere! si cheitele de la dozele de suc haha! nu m-am ales decat cu carti de vizita… uite am invatat un lucru, trebuie sa-mi fac si eu una!

 1. A fost aşa cum mi-am imaginat că o să fie şi aşa cum mi-am dorit! Toţi aţi fost bestiali şi deschişi.

  Legat de fotografia postată îţi recomand să o micşorezi pentru că e imensă. Din două fotografii de-astea ţi-ai ocupat spaţiul de găzduire. 🙂

 2. Frumos. Eu nu am participat la nici o intrunire bloggereasca, si cum timpul meu este limitat, azi sunt aici si maine dincolo, nu cred ca voi participa curand la vreuna.

  1. pai n-au fost bloggeri consacrati, care au o experienta din care sa ne impartaseasca… am fost toti bloggari gen eu. Am invatat ca ar trebui sa ne cunoastem mai bine, sa ne ascultam unul pe altul, ca fiecare are o idee mai buna sau mai putin buna daca stii sa asculti si sa o intelegi. Ca ar trebui pe viitor sa-mi fac niste carti de vizita. Ca e mai frumos in offline decat in online(defapt credeam asta dar acum mi s-a confirmat crezul)

 3. Pingback: Primul blog meet « angelo
 4. Foarte frumos ai povestit, Pato, se vede ca te-ai simtit bine cu bloggerii. Mie imi place mult si in online… 😉

  1. oricand, poti trece prin braila sau prin galati… asa sa vin pana la Bucuresti. Nu-s chiar avut, gen cum am eu niste prieteni se duc de la Mangalia pana la Bucuresti sa manance o shaorma de la Dristor si se intorc inapoi:))

 5. bravo voua ca v-ati mobilizat!! 🙂 Inseamna ca ati avut ce discuta, daca ai petrecut atatea ore impreuna 🙂

  1. Urmareste-mi blogul de acum inainte si sigur vei afla… adica daca se va face ceva voi anunta dinainte pe blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published.