Blogging

Blog si apa sau apa si blog?

E drept ca apa am descoperit-o prima in offline, de care m-am indragostit la prima atingere as putea spune… dar  in online am descoperit mai intai blogul si de aceea am sa ii dau prioritate in lumea asta a bloggerilor, a  “Zinelor online”, a celebrului Alister( un fel de Fat-Frumos in lumea asta de basm.

Cu ocazia aniversarii unui an in online, Zina a lansat o leapsa ” Blogosfera, blog, bloggeri…

Blog- pentru mine reprezinta un living online unde imi adun amicii fireste din online sa discutam pe diverse teme!
Bloggeri-  furnicutele care lucreaza pentru dezvoltarea in bine a internetului, pentru care am o stima foarte mare si alaturi de care incerc sa fac ceva in mediul asta online.
Blogosfera-  reprezinta o alta dimensiune, la care viseaza toti o transpunere virtuala a mediului offline…in tocmai dupa chipul si asemanarea sa!
Articole/Postări-  munca furnicutelor, comoara blogosferei, gandurile si parerile mele personale s.a.
Comentarii- bucuria bloggerilor, reusita unui articol, rezultatul unei discutii din living, o dezvoltare a unui articol/postare care primeste un plus de valoare.
Link-Ping- reprezinta o urare de bine intre furnicute!
Blogroll- legaturile stranse dintre bloguri si/sau bloggeri.
Google- Regina furnicitatii( termen creat de mine cu gandul la umanitate)!
SEO- trupele de cavalerie grea, care pot face revagii printre inamici ( furnicile luptatoare)
Reţele de socializare- mediu special pentru greierasi si pierde vara…

Leapsa as vrea sa mearga la: MadMike( asa ca eu il citesc des si n-am link spre el), Annitu (fiindca ii plac lepsele), Petre, Derscanu , Alter Ego (fiindca a fost rau si s-a luat de mine).

Tagged , ,

10 thoughts on “Blog si apa sau apa si blog?

 1. Cum timpul este dusmanul tuturor, din pacate, am sa iti raspund direct:)
  Blog = Locul unde incerc sa dau o mana de ajutor si sa formez o opinie publica argumentata.
  Bloggeri = Prietenii ce te sustin in online.
  Blogosfera = Greu de explicat. Sincer.. Daca as spune ca este un loc unde fiecare-si da cu parerea mi-ati sari in cap?
  Articole/COmentarii? = Respectul si multumirea cititorilor la adresa unui articol bine-realizat, ce a le-a fost de folos intr-un fel sau altul.
  In alta ordine de idei, fain 🙂

 2. Amuzante definitii, din pacate eu nu ma regasesc la cea despre bloggeri, nu consider ca lucrez pentru dezvoltarea nimanui, nici in bine nici in rau, se pare ca viziunea noastra despre blog si blogging e total diferita, Pato.
  Iar pe mine m-as caracteriza mai degraba ca un greieras, nu ca o furnicuta. Si nu pentru ca stau toata ziua pe facebook, ci pentru ca nu consider ca muncesc, ci mai degraba lenevesc in blogosfera. Totul e pura placere, Pato, mai sunt si oameni idealisti in lumea asta pentru care banul nu reprezinta totul in viata.Eu fac blogging cu sufletul si din suflet, investesc in el timp si pasiune, fara niciun avantaj financiar.

  1. nici eu nu fac blogging ca o meserie Nice, eu cred ca ai interpretat gresit… pentru unii sa munceasca nu e o povara mai ales cand fac ceva din placere nu considera o obligatie… sunt si oameni care nu se duc la servici ca trebuie!( putini dar exista) Arata-mi mie pe unul care traieste din blog din cei pe care-i citim impreuna. Banul n-a ajuns sa le determine activitatea online, cel putin nu inca!

 3. Bravo, furnicuţule ! Frumoase gânduri despre blogosfera, blog, blogging ! 🙂 Sa te tina Dumnezeu asa si cand oi fi mare blogger, in A-list !

  1. multumesc Zina, dar nu ma vad eu in A-list… nu stiu de ce dar faima, nu prea ma atrage, vine la pachet cu niste inconveniente pe care nu stiu daca vreau sa mi le asum.

Leave a Reply

Your email address will not be published.