Blogging

Asteptari pentru 2013

Asa cum ziceam 2012 a fost un an fabulos, atat din punct de vedere blogosferic cat si profesional, asa ca asteptarile sunt mari de la 2013…

Imi doresc ca mentin o usoara linie ascendenta cu blogul, sau macar sa ma tin pe pozitii. Mi-ar place sa imi administrez mai bine timpul pentru a avea timpul necesar sa mai umblu prin blogosfera cum o faceam o data, e drept ca au aparut multe lucruri pe care trebuie sa le am in vedere si ca timpul acordat blogosferei s-a mai subtiat in ultima vreme si probabil ca se va mai subtia pana dupa sesiune, insa asta e situatia…

Imi doresc ca in 2013 sa ajung sa-i vizitez pe prietenii din Cluj, sa mai ajung prin Bucuresti si de ce nu sa vizitez si sa cunosc bloggeri din alte orase ale tarii.

Voi incerca ca in 2013 sa scriu saptamanal un articol despre Braila, fiindca am inceput proiectul “Braila prin obiectiv”, poate daca voi avea timp si disponibilitate sa incep ceva asemanator si cu orasul Galati.

Voi face tot ce-mi va sta in putinta sa scriu cate un articol saptamanal in categoria Ship a blogului, categorie neglijata in ultimul timp dar care vreau sa devina o prioritate pentru pato.ro pe viitor.

Mi-ar place sa experimentez colaborari cu branduri renumite din Romania si nu numai!
Asa cum in 2012 am vizitat Grecia imi doresc ca in 2013 sa ma intorc acolo si/sa vizitez si alta tara sau tari.

Fireste ca in primul rand imi doresc sa fiu sanatos, sa-mi iau toate examenele si sa am un an nou fericit.

Un an nou fericit va doresc si voua!

Tagged , , , , ,

24 thoughts on “Asteptari pentru 2013

   1. Da, abia acum sunt pe treaba mea, adica domeniul trecut nu era al meu si planuiam sa il schim, doream ceva mai serios. Ca asteptari sa fiu sanatos in primul rand, sa termin cu scoala bine si sa cresc cat de cat cu blogul, ii voi face deschiderea pe 1:)

  1. 🙂 de ce nu insa, daca vor fi finante si ce indemn spre acea directia aia n-as ezita insa nu stiu daca exista indemnul.

 1. Mult succes, Pato, vad ca aici scrii ca 2012 a fost fabulos, iar mie mi-ai spus ca a fost teribil. Cine sa-i mai inteleaga si pe barbatii astia?!? :)) 😛 😀
  Eu zic sa incerci sa vizitezi si alte tari. Desigur, Grecia are multe insule, ai mai avea ce colinda. 😛

  1. Dupa posibilitati… a fost un an minunat Nice insa nu perfect, banuiesc ca perfectinea este o utopie… dar eu sper! Macar atat!

   Multumesc Nice!

  1. Am invatat multe in anii astia, pare ca ieri m-am apucat si totusi a trecut asa mult…ne auzim la sfarsitu de an 2013 sa tragem concluziile

 2. S-auzim numai de bine si in anul care vine, Pato! La multi ani! Mult succes in tot ceea ce ti-ai propus, vad ca ai planuri mari!

 3. Ar fi grozav sa ajungi pe la Cluj!!! 😀
  Mult succes iti doresc in ceea ce ti-ai propus, Pato!! Cred ca ai toate sansele sa iti indeplinesti dorintele tu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.