Blogging

Astazi celebram al 300-lea articol publicat pe blog

Defapt chiar asta e articolul cu numarul 300.

“Noi astia putinii ne descurcam ca cei 300 de greci care au luptat la Termophile, in alul 480 dupa Hristos. Defapt au fost 301 doar ca El Comandante Pato Basil nu se punea la numaratoare… luptam impotriva a zeci de mii de bloguri, de pe frontul informatic. Vrem sa aparam ce-i al nostru!”

Cum au spus si vitejii mei cei 300 de curajosi, va multumim ca ne urmariti evolutia si ne sustineti in lupta noastra. Drept dovada a devotamentului dumneavoastra, fata de cauza noastra, stau cele 3645 de comentarii aprobate! In curand o sa implinim 1 an de razboi si o sa incercam sa-i omagiem cum se cuvine pe cei care au cazut la datorie si sa ii rasplatim pe cei care i-au carat sub scutul lor! Momentan nu pot sa divulg mai multe, dar cand va fi ceva cert veti fi primii care afla, fireste dupa mine.

Obiectivul este:

Joc de glezne! Mai e pana sa citesc despre mine in revista Capital.

Tagged ,

37 thoughts on “Astazi celebram al 300-lea articol publicat pe blog

 1. Păi să îţi urez la cât mai multe. Şi la cât mai mulţi vizitatori(cititori mai bine zis)! 😀

  1. Multumesc! eu as dori cat mai multi cititori daca se poate vizitatorii se multumesc sa priveasca de la gard, cand poarta e deschisa si o pancarda mare pe care scrie “Va rugam intrati!” ii invita sa se simta bine.

 2. Stai bine. Blogurile noastre au cam aceeasi vechime dar eu am abia 265 de articole. Felicitari si la cat mai multe.

 3. Pai eu iti urez inca niste multi ani de-acu inainte si fie ca fiecare comentariu sa se transforme in cate un euro.

   1. ce rau esti:)), pai ca sa ajung in top 300 ar trebui sa adun zeci de milioane de comentarii, destul de incredibil! hai sa fie cate 75 de euro(300 de RON) pe fiecare comentariu ca sa iasa calculul!

 4. deja am citit despre tine pe blogul lui zoso, vad ca deja te-ai bagat in gura lupului.Asa iti trebuie,daca nu iti vezi in lungul nasului

  1. ce sa-i faci invatatura de minte, ca sa nu mai bag in seama nonvalori! Si pe tine te rog ca de alta data sa folosesti adrese de mail personale, sau care iti apartin… nu adrese care-s fictive sau care seamana cu a mea. Nu stiu cine esti si sincer nu ma intereseaza, dar te rog sa-ti vezi de treaba ta!

 5. Tu si spartanii!! 🙂 Sper sa ai la fel de multa energie si sa te poti ocupa de blog la fel de eficient ca si pana acum 🙂 Felicitari!

 6. Felicitari, Pato, multa bafta in continuare,putere de munca si inspiratie maxima iti doresc. Poti sa ne dezvalui in premiera ceva din planurile tale? 😀

  1. Planurile mari de la vara? sa ma axez pe o nisa anume, completand astfel intr-un mod dragut ceea ce fac acum.

 7. VREM CONCURS!! VREM CONCURS!! VREM CONCURS!! VREM CONCURS!! VREM CONCURS!! VREM CONCURS!! VREM CONCURS!! VREM CONCURS!!

  1. trebuia sa ma dai tu de gol:), vedeti cum va desconspira prietenii?
   Va trebui sa aveti rabdare…voi face unul care sa marcheze trecerea unui an de Pato’s Blog in online!

  1. daaaaaaaaa era sa dau foc tortului de la atata foc nu mai stiam unde sa pun lumanarile… glumesc am sarbatorit prin munca!:) glumesc

  1. o sa fie mai multe surprize:)) sper ca dupa 1 iunie sa fac rost si de inteviul promis acum vreo luna! Depinde doar de disponibilitatea persoanei in cauza, astept sa-si gaseasca putin timp liber.

 8. Trebuie sa recunosc ca am fost in amandoua ipostaze si eusi uneori mai tind sa bat in directia aia! Dar prefer acum sa lansez ceva perfectibil decat sa ma tot chinui sa scot ceva perfect :). Felicitari pentru articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *