Blogging

ASA DA – bloggeri de Romania

Plecand de la exemplul lui Tudor, care a scris articolul “ASA NU- blogger de Romania” avand tot ca exemplu articolul prin care mi-am lansat eu la apa concursul, Pana del Pato 2012, tin sa le multumesc tuturor  celor care au aratat ca blogosfera romaneasca e unita la greu.

Va multumesc public si personal pentru increderea acordata!

Denisa, Robert Stancu, Tudor, Kathy, Bobby, Constantin, Soacra, Stilizer.

Imi cer scuze daca am gresit cu ceva, la unii a trebuit sa le moderez comentariile si/sau sa le sterg pentru a domoli conflictul iscat.

Concursul Pana del Pato 2012 oficial a inceput astazi asa ca astept articolele pe email. Nu uitati sa cititi cu atentie si regulamentul  concursului!

Tagged , ,

14 thoughts on “ASA DA – bloggeri de Romania

  1. Oamenii cu “O”!
   imi pare rau sincer pentru ce s-a intamplat… chiar nu ma asteptam la asa ceva dupa ce m-am chinuit sa caut o modalitate cat mai transparenta si un regulament cat mai clar pentru a se desfasura concursul in conditii optime!

 1. Nu e vorba de bloggeri uniţi când îi e greu unuia dintre noi, astea ţin mai mult de cum percepem toţi prostia. Când vezi un prost care o ţine p-a lui nu te poţi abţine, cel puţin în cazul meu.

  P.S.: Merci de link.

  1. pai nu m-am referit ca m-ati sustinut neaparat ca ma cunoasteti ci tocmai fiindca ati vazut cum stau lucrurile!
   Doar nu zicea Tudor ceva daca chiar nu aveam dreptate… care si el a incercat sa ii explice cum sta treaba.

  2. Bai eu am o varsta pe cand tu la cei 13 ani ani ai tai fac pariu ca nici la pasarica nu ai dat si e aiurea sa ma faci pe mine prost . Eu zic sa iti masori cuvintele si sa iti vezi de free blogul tau !

 2. Eu nu ma pot lauda ca stiu blogul de mult, dar mi-am format o oarecare parere asupra ta. Din moment ce tu tot timpul ai aplanat conflictele, le-ai facut mai transparente, mi-am dat seama ca esti oarecum un om pasnic (care n-are chef de certuri). Plus ca e foarte irascibil tipul.

 3. Pato, mi-ai demonstrat ca esti un baiat bun din discutiile avute cu tine. Sincer cand vad un specimen gen acela, logic ca tin cu tine. meriti asta :*

 4. Ooo, mare domn.. da nu trebuia 😀
  Amu io fac ce poci :)) Si ajut pe cine pot cu cat pot 🙂 Thx inca o data de link si nu lua in seama partea aia negativa a blogosferei :-j nu are rost sa iti pui mintea cu ei 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.