Blogging, Braila-Galati

Arta trebuie sustinuta!

In numeroase randuri am promovat diverse evenimente culturale pe blog, iar acum nu puteam sa refuz unul ce va avea loc sper in arealul meu geografic…

Este vorba despre lansarea unui volum de poezii, numit Cobalt apartinand unui (pentru mine necunoscut si imi cer scuze pentru asta) autor bucurestean numit Claudiu Komartin. Se pare ca omul este foarte cunoscut, eu din pacate n-am auzit pana zilele trecute de el si inca nu i-am citit nici o opera, insa o voi face imediat dupa publicarea acestui articol.

Pentru organizarea acestui eveniment in Galati, este nevoie de implicare din partea firmelor locale prin sponsorizari. Mesajul acesta se adreseaza acelor firme locale a caror deschidere pentru transmitera si promovarea culturii romanesti se regaseste in filosofia lor de business.

Pentru a intoarce gestul societatilor care se vor implica in proiectul organizat si sustinut de #BGG, ma ofer sa scriu si sa public trei articole publicitare pentru trei din sponsorii acestui eveniment dupa cum vor hotara organizatorii!

Eu fac asta doar fiindca imi place arta, incerc sa ma apropii de cultura cat mai mult…am remarcat ca artistii sunt niste persoane care imi doresc sa-i cunosc, au foarte multe idei pozitive pe care le transmit si doar intrand in cercul lor iti poti mari orizonturile si largi perspectiva despre viata!

Daca doriti sa sustineti proiectul BGG Cobalt folositi cu incredere urmatoarele date de contact: contact @ madeingalati.ro

Tagged ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.