Blogging

Am curățat blogul!

Sub directa “pistonare” a lui Marius, am optimizat cât de cât ce se întâmpla pe hostul blogului.

M-a pus să verific mii de link-uri. Am verificat!

Mi-a zis că trebuie să umblu la fotografii, urmează, când voi găsi timp să optimizez și modul în care sunt urcate pe server. Trebuie să le prelucrez pe cele urcate deja. Va fi muncă de Sisif, dar zice el că momentan blogul ocupă prea mult spațiu.

Tind să îi dau dreptate, blogul meu este de pe vremea “dinozaurilor” din blogosferă. A trecut istoria prin și pe lângă el, nu putea să nu fie afectat ținând cont și de faptul că au fost ani în care nu m-am logat măcar.

Tagged ,

8 thoughts on “Am curățat blogul!

  1. Si eu ma aflu in aceeasi situatie, mai putin cu vechimea, al meu este destul de nou insa pe parcusrul anilor am mai avut cateva bloguri/site-uri. Daca nu ma insel ne-am si intalnit la un moment dat.
    Oricum, e buna initiativa si cel mai important aspect este ca nu il inchizi. Eu spre exemplu am timpul extrem de limitat dar cand am o idee de un articol o public imediat pe blog.

    1. Îmi amintesc că am mers împreună la Focșani, la un blogmeet. După o ninsoare strașnică, aproape de Focșani era deszăpezită cam o banda jumătate, și munții de zăpadă pe marginea șoselei erau de peste 2 metri înălțime

  2. Inca imi iau panica de la acel logo stramb. Pe ochelarii pentru citit, am un mic zoom pe stangul si cam asa vad cand ii pun :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.