Blogging

Activitatea pe blog

De vreo 2-3 zile am început să scriu pe blog, lucru pe care este posibil să-l fi observat dacă îmi urmăriți activitatea pe pato.ro.

Nu am făcut decât să scriu câteva articole, între timp mă voi asigura că voi mai publica articole. Nu știu cât de lungi sau de scurte vor fi… momentan le scriu de pe telefon, în principiu nu vor fi exagerat de lungi. Dar dacă pe viitor mă va prinde din nou pasiunea probabil veți avea ocazia să citiți și articole mai lungi.

Daca tot am început să scriu, am actualizat și linkurile care pleacă de pe blog. Le mulțumesc celor care au păstrat prin reciprocitate acel parteneriat tacit realizat cu ani în urmă, în schimb pe blogurile unde nu am regăsit acea minimă condiție am acționat în consecință. În aceași măsură am îndepărtat linkurile către pagini inactive.

Blogosfera așa cum o știam eu s-a schimbat… încă nu înțeleg dacă în bine sau rău. Aparent și-a pierdut personalitatea. Este clar, pentru mine, că mulți au devenit mult mai profesionali, dar în schimb și-au pierdut semnătura.

În cele din urmă astfel ne identificăm și ne deosebim de ceilalți. Absolut, trebuie sa urmăm niste normative, reguli de bun simț și unanim adoptate…dar dacă nu punem un procent din ceea ce suntem, mă întreb: cum mai putem ieși din tipar?

Tagged ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.