Blogging

5 ani de Pato.ro

5 ani in ghilimele, fiindca ultimul an stim cu totii ca n-am fost foarte activ si productiv, insa ieri calendaristic s-au implinit 5 ani de la nasterea acestui proiect. Acum cateva clipe am facut plata hostingului pentru cel de-al 6-lea an, in care sper sa am timp sa scriu mai mult ca anul acest ar fi chiar o provocare avand in vedere ca mai am un an de master, o dizertatie de pregatit, de astazi ma ocup in paralel de doua proiecte la munca si cine stie ce alte “distractii” vor mai aparea.

15 thoughts on “5 ani de Pato.ro

 1. În primul rând ”La mulți ani!” blogului tău.
  În al doilea: spor la treburi, la masterat, la dizertație, la proiecte.
  În al treilea: mă bucur că nu m-am înșelat. Ești un om ambițios, perseverent, dornic să te autodepășești mereu. Îți doresc și un dram de noroc, că nu strică! 🙂

  1. Iti multumesc Petre, sper ca a fost o bere buna si sa bem o bere rece impreuna daca voi avea ocazia sa ajung prin Resita!

 2. La Multi Ani ! 🙂 Iti doresc in continuare sa ai parte de inspiratie si multe satisfactii ! Prin intermediul acestui blog, desigur :).

  1. Sa m-ajute Dumnezeu, imi doresc sa mai am ocazia sa cunosc oameni faini, sa ii revad pe cei cunoscuti deja 😀

  1. Multumesc, incerc sa tin proiectul asta in viata. imi place ca scriam…mi-ar face placere o mai fac dar ma simt incatusat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.