Blogging

4 ani de blogging

Am pornit de la un PC pe 26 iulie 2010, nu aveam smart phone, laptop, camera de fotografiat/filmat, masina, o meserie…cu timpul au venit toate, cu rabdare, efort si putina pasiune le-am dobandit pe toate.

E drept ca blogul a avut de suferit in ultimul timp desi, mare parte din cele dobandite, cam in perioada cand a suferit cel mai mult le-am obtinut.

Nu-mi vine sa cred ca au trecut 4 ani asa repede, timp in care am publicat impreuna cu acesta 1390 de articole.

Este un sentiment frumos, desi parca nu ma mai impresioneaza asa mult, nu ma mai incanta cifrele prea mult pe cat ma bucur ca am cunoscut oameni foarte faini, cu pasiuni, preocupari asemanatoare cu ale mele. Oameni cu care am legat prietenii frumoase.

Cel mai mare castig il reprezinta faptul ca am dobandit cunostinte, am format prietenii, am devenit mai bun.

Imi doresc ca si la anul sa fiu pe pozitii, desi vin vremuri grele, de care sunt constient…dar nu voi renunta la aceasta pasiune.

Sa ramanem sanatosi si fericiti!

Tagged

18 thoughts on “4 ani de blogging

  1. Imi aduc aminte cu drag de momentele cand ai inceput, pot sa spun ca te urmaresc de la inceput asta se stie… La multi ani Pato.

    1. Probabil ca am realizat, ceva intr-un timp ma interesau niste domenii, dar fiind un blog generalist nu prea m-a interesat seo, pentru seo trebuie sa-ti definesti o directie sa urci cu o expresie cat mai sus. Am avut perioade cu articole mai bine clasate pe anumite cuvinte cheie, decat marii bloggeri din Romania.
      Dar n-am insistat pe aceasta parte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.