Blogging

2012 de blogging

Aproape am ajuns la sfarsitul anului 2012, zic eu ca a fost un an plin de “de toate”… daca va place shaorma ganditi-va la ea.

Sesiunea de iarna…

Din cate imi amintesc 2012 a inceput cu niste parteneriate de lunga durata, am fost tocmai la Focsani pentru a sarbatori aniversarea blogosferei locale, asta fix dupa marile ninsori de la sfarsitul lui Ianuarie.

Am scris multe articole, sute probabil, asa ca n-am sa stau sa le numar…am primit mii de comentarii sau poate zeci de mii fiindca ma apropii incet de 20000 de comentarii aprobate(spamul nu se pune frate!).

Prin primavara am fost la Roblogfest 2012, la Bucuresti, unde am cunoscut-o pe Dorothea si pe Marius si pe alti cativa bloggeri.

Sesiunea de vara…
Practica.
Vacanta. Grecia. Munca.
Facultate.

In 2012 am reusit organizez dar si sa castig cateva concursuri, printre care si un concurs organizat de PUMA Romania… mai exact un concurs de fotografie.
Nu sunt eu cel mai mare fotograf, nici nu am cel mai bun aparat insa am fost probabil omul potrivit la locul potrivit cu aparatul potrivit. Astfel ca am castigat niste articole Puma, printre care si o pereche de sneakersi personalizati pe care ii astept sa vina…si se pare ca imaginea castigatoare va fi imprimata pe o serie limitata de tricouri ce vor fi comercializate in Afi Palace Cotroceni.
Mi-ar placea sa primesc si eu 1-2 tricouri, unul sa-l pastrez pentru mine si celalalt sa-l fac cadou in urma unui concurs pe blogul asta.
Fotografia a fost facuta in ultima zi de munca…si v-am zis la un moment dat “Munca aduce beneficii” dar nu prea m-ati inteles.

In 2013 voi imbatrani si voi incepe o noua sesiune de iarna!

Tagged , , , ,

16 thoughts on “2012 de blogging

 1. Felicitari, uite ca nu stiam ca ai participat cu acesta fotografie la un concurs, dar chiar merita premiul cel mare, e absolut superba! Si nici macar nu e photoshopata…
  Cum spuneam si ieri ai avut un an de nota 10, cel putin in blogging. Eu ma numar printre vizitatorii constanti si am fost martora ascensiunii tale fulminante. 😀
  Categoric secretul consta in publicarea de articole zilnice si de promovare bunicica. Cam asta ai facut si tu. Iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Aviz amatorilor. 😉

  1. Uh, a nu se intelege ca asta e singurul secret pentru a avea succes in blogging. Mai sunt si altele, poate mult mai simple si mai de efect.

  2. A fost un an aproape perfect, ma astept ca 2013 sa fie mult mai bun decat 2012 pe toate planurile!
   Da, fotografia este originala… este imaginea naturala cum a “inghetat-o” micul meu Canon(sapuniera altora), comoara mea!

 2. Patoooo, e absolut superba fotografia!! Nici nu ma mir ca ai castigat cu ea 😀
  Cu siguranta munca ti-a adus multe beneficii in acest an. Dar si perseverenta si ambitia! Te felicit si poate iti urmez exemplul in anul ce vine.
  Iti doresc bucurii si experiente frumoase si incitante in 2013 🙂

  1. Multumesc Iulia :), dar cum am zis cred ca doar sansa a facut ca fotografia sa fie imortalizata de mine…

   1. Deciziile si actiunile tale sunt cele care ti-au indreptat pasii inspre acel loc. Puteai sa nu apesi pe buton, dar ai facut-o. A fost o decizie micuta aparent, cu rezultate frumoase dupa un timp 🙂

    1. da ca tot vorbeam noi despre cauzalitate- efect… si cum micile detalii fac diferenta. In 2012 toate micile detalii se pare ca au avut impact pozitiv in viata mea.
     Cine se gandea ca in ultima zi de munca o sa fac un fotoshoting? Sau ca voi prinde aceasta fotografie, sau ca … oare mai conteaza?

Leave a Reply

Your email address will not be published.