Viata

Bilete de avion – Destinatia de Craciun

Cred ca incet, incet se contureaza destinatia mea pentru Craciunul din 2014…o tara europeana, alta decat Romania.
Am o invitatie insistenta de la o tanara domnisoara in una din cele mai celebre capitale ale lumii, din prezent dar care are o rezonanta importanta si in istoria lumii.

Daca n-ati ghicit inca, va zic ca orasul ar fi unul latin, leaganul latinitatii si poate chiar al lumii moderne zic unii.
Acestea fiind spuse am inceput sa ma uit de bilete de avion pentru Roma, am luat google-ul la puricat cu “bilete avion” si e ciudat fiindca dau baietii un pret, cand incepi sa faci rezervarea pretul ala devine aproape dublu.
Taxa serviciu, taxa plata card/mandat…in cazul altor companii lowcost taxa bagaj de cala. Practic iesi mai bine la o cursa de linie, gen Alitalia fiindca Tarom sunt mai scumpi.

Nu prea stiu strategiile de achizitionat bilete de avion, asta si fiindca n-am zburat niciodata si nici n-am achizitionat aceste servicii. E drept ca am mai cautat o data bilete de avion si m-am confruntat cu aceleasi probleme, pretul biletului final sarea excesiv in sus, fata de pretul afisat initial si m-am lasat pagubas achizitionand persoana cu pricina biletul din tara din care avea sa vina si cred ca a ajuns mai ieftin decat daca cumparam eu de aici online.

Aveti ceva sfaturi pentru achizitionarea unui bilet de avion dus intors? Cred ca o sa merg cu Alitalia daca nu gasesc un pret bun:

Departure 21 Dec 2014

18:55 Bucharest, Otopeni

20:05 Rome, Fiumicino

Economy
Return 27 Dec 2014

08:55 Rome, Fiumicino

12:00 Bucharest, Otopeni

Economy

1 Adults
Departure ticket price EUR 67.32
Return ticket price EUR 73.98
EUR141.30

Fara alte cheltuieli… cu o gustare din fructe de mare, bagaj la cala de 23 kg.
Am cautat pe vola, momondo,paravion, esky, bileteavion…daca aveti un sfat mai economic astept indrumari. Dar sa fie cu avionul, mi-am promis sa zbor si cu avionul in viata asta.

PS – Tanara mi-e un fel de ruda, deci daca vreti sa-mi faceti si alte invitatii sunt disponibil domnisoarelor! 🙂 (fireste in alte perioade)

4 thoughts on “Bilete de avion – Destinatia de Craciun

  1. Fa rezervare cat de repede ca urca preturile se schimba de la o zi la alta. Stiu pe cineva care isi cumpara bilete de pe acuma pentru luna mai/iunie anul viitor.

      1. Cu wizzair am zburat la madrid dar am intarziat unpic. Unii ziceau cum ca au intarzieri dese si uneori lungi.

        1. am auzit numai nasoale cu firmele astea low cost… o prietena de-a mea a aflat cand s-a prezentat pentru cursa ca defapt nu mai este loc pentru ea in cursa programata, au schimbat avionul cu unul mai mic si i-au gasit abia peste 2 zile…ea trebuia sa fie undeva la o anumita data.

Leave a Reply

Your email address will not be published.