Viata

Baiat istet

>Il mai tineti minte pe Perversu’ de pe Tg Ocna?
Sigur ca vi-l mai amintiti, tipul cu batai de la ora 5 de ia dat  lu’ unu dauna totala si apoi a dovedit ca fata de altii mai stie ca o ora are 60 de minunte aka 3600 de secunde.  Acum a devenit un mic reper pentru toti “baietasii de cartier, care strada este casa lor”.
A aparut la mai multe emisiuni fiindca fireste la TV in ziua de azi asta se promoveaza excesiv, in speta prostia.
Dar in ochii mei tipul a dat dovada de istetime fiindca a profitat de oportunitatea ivita in viata lui, l-am vazut la evenimentul organizat de sport.ro in colaborare cu Ion Oncescu, Oncescu versus 500, Perversu’ era imbracat din cap pana in picioare cu articole vestimentare imprimate cu publicitate. Ideea este ca baiatul a inteles ca este in centrul atentiei si a decis sa profite, sa scoata si el un ban de pe urma asta.
Acelasi lucru il putea face si celebrul “nu stiu de-astea” asta daca il ajuta si pe el materia dintre urechi!
Si acum partea dura, dupa parerea mea Bendeac ar trebui sa le dea o cota aparte din profitul lui fiindca au fost muzele lui de succes.
Mihai Bendeac din bun simt ar trebui  sa-i cinstesti si tu, cu cate o bere macar, pe amicii Perversu, Dorel si “Nu stiu”!

9 thoughts on “Baiat istet

  1. >sincer Bendeac mi se pare mic copil la capitolul umor pe linga Mondenii de linga care a plecat. Dar Perversu', intr-adevar, s-a dumirit de indata in ce fel trebuie sa procedeze …

  2. >Se promoveaza prostia pentru ca romanii asta vor sa urmareasca la TV. De-asta emisiunile de genu` Acces Direct si Happy Hour au audienta…
    Oricum, Perversu` nu e asa prost cum il cred majoritatea.

  3. >chiar ar fi frumos din partea lui Bendeac, da lacomu' se gandeste doar la el

Leave a Reply

Your email address will not be published.