Viata

Anvelope all season?

Cum stati cu anvelopele?

Ne apropiem de primii fulgi, pe la munte probabil a nins deja.

Eu de prin 2014 am folosit exclusiv anvelope All season. Am avut un singur eveniment si nu iarna mai semnificativ. Alta data mi-a explodat o anvelopa pe autostrada. Intr-o iarna am facut un 180, iar intr-o alta iarna pe un polei oglinda era sa ma proiectez in masinile parcate pe sensul opus cand am luat o curba pe o straduta mica, zi in care am vazut cel putin 5 acrosari.

Acum nu stiu ce sa zic, mereu am avut scuza ca stau la bloc…lipsa de spatiu de depozitare, etc. Iarasi masina nu era prea potententa. Am si un condus din asta batranesc, preventiv as zice. Dar, da si masina te modeleaza un pic ca sofer.

Probabil dupa ce voi da blocul pe casa voi incerca sa apelez la exclusivitate, gen vara vara si iarna iarna.

Tagged , , ,

10 thoughts on “Anvelope all season?

  1. Mai degraba comoditate. Scuza cu stau la bloc, nu am spatiu, si optez pentru all-season – nu tine (exista hoteluri de anvelope cam peste tot – mai nou si dealerii auto au aceasta optiune). Iar suma este una modica – pe mine 4x jante + cauciucuri – 1 sezon ma costa 119 lei la Midocar.

     1. Mai am puțin și termin casa :), am prevăzut și spatii de depozitare. Și cum au fost iernile trecute prin partea noastră, vorba lui Adrian…nu mai sunt iernile ce erau odată.

 1. Anvelopele all season nu prea sunt ok din nici un punct de vedere.
  Nu trebuie sa faci economie și să îți pui viața în pericol.

  Anvelopele all season sunt interzise in multe state.

Leave a Reply

Your email address will not be published.