Viata

Am parcurs peste 80 000 km in 2018


Nu sunt blogger de travel, dupa cum poate ati observat probabil nici blogger nu ma mai pot considera fiindca n-am mai scris kilometri de caractere in acest an.

Dar cum nimic nu dispare, totul pare sa se transforme…am parcurs anul acesta o multime de kilometri reali, nu neaparat cu masina personala, fiindca daca ii adaug si pe aceia sigur am depasit 100 000.

2018 nu a fost un an cum mi-am propus din punct de vedere al articolelor publicate pe blog, in schimb am vizitat sau am tranzitat o sumedenie de tari: Olanda, Germania, Belgia, Franta, Spania, UK, Danemarca, Polonia, Serbia, Bulgaria, Austria, Malta, Vietnam, Qatar, Emiratele Arabe Unite, Singapore, China, Hong Kong si probabil cea mai indepartata am bifat-o in Decembrie, luna cadourilor mi-a adus in dar Australia!

Paris du France 
le tour eiffel

Dar toate acestea nu se compara cu pasii facuti pe alte planuri cum ar fi faptul ca am depasit prima treime din perioada studiilor doctorale sau faptul ca m-am logodit.

Una peste alta a fost un an de senzatie, prioritatea lucrurilor prezentate nu sunt tocmai in ordinea prezentata sau prin numarul de cuvinte acordat subiectelor in parte.

Ma bucur ca am ajuns la un numar de patru conferinte internationale, la care am participat si am prezentat cate o parte din munca depusa pentru dezvoltarea temei mele de doctorat.

Ma bucur ca am facut pasi spre o noua viata de familie.

Ma bucur ca am avut si am sansa sa imi largesc orizonturile prin aceste calatorii, pot spune initiatice.

Clar sunt si lucruri de care imi pare rau, stau prost la capitolul timp liber, la capitolul impartasirea intamplarilor prin care am trecut aici pe blog, care va spun sincer ca sunt o multime.

20 thoughts on “Am parcurs peste 80 000 km in 2018

 1. Felicitări pentru toate aceste realizări frumoase! Hai și mai des cu articole aici, este păcat pentru noi, garda veche, să ne pierdem atât de ușor.

  1. Nu ne-am pierdut, doar ca existam in eter :D, glumesc.
   Problema este ca lipsa timpului si energiei este o problema reala cu care ma confrunt. Nu stiu ceilalti cum gestioneaza acesti doi parametri, dar chiar si asa dupa cum observi nu renunt la blog, chiar am realizat cateva schimbari recent la cum arata blogul la providerul de hosting…care incepuse sa nu mai ofere o calitate ridicata, asa cum ma obisnuise in ultimii ani.

 2. Suna bine, felicitari! Am reusit intr-un an sa prind doar 4 tari, faptul ca tu ai prins 19 tari intr-un an, asa arata un om ocupat!

  Numai bine!

 3. Chiar te-ai lăsat de toate postările? Am citit atâtea lucruri de la tine, am descoperit chestii noi, iar acum ne lași așa?

Leave a Reply

Your email address will not be published.