Viata

Am încercat să-mi fac propriile răsaduri. Când se plantează răsadurile în câmp?

Mă gândeam că săptămâna trecută să fi plantat răsaduri în grădină, în aer deschis, totuși m-am răzgândit și am zis că ar fi mai bine să o fac după Paști.

Mi-am dorit să fac singur răsaduri, în schimb nu cred că am reușit. Am avut o tură unde locuim, dar s-au lungit și au căzut. Am mai încercat o tură să pun în casa bătrânească de pe moșie, dar probabil a fost prea frig… Nu s-a dezvoltat decât conopida și salată. Sper sa ajung zilele următoare să le plantez.

Am văzut la piață dita mai tufele de roșii și ardei cu 1 Ron răsadul. Sunt convins acum după încercările mele că nu au cum să le facă fără substanțe ajutătoare.

Noaptea este încă rece așa că am luat decizia să mai amânăm o săptămână, două până la achiziționarea răsadurilor și plantarea lor.

4 thoughts on “Am încercat să-mi fac propriile răsaduri. Când se plantează răsadurile în câmp?

  1. Ai mei, la tara, pe vremuri, faceau numai fara substante. Nu cred ca s-a schimbat solul asa de mult. 🙂 Stiu ca la ei conta foarte mult sa aiba seminte bune. Era o intreaga procedura. Zic franturi de amintiri acum, eu ajungeam de multe ori “recoltat” rasad si pus direct pe brazda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.